Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
az pedig vízálló tényleg, múltkor ismerős beitalozott és dobálta a telefont a sörök közé a víz/jégbe amiben a sör hűlt, vagy 3x szedtük ki, töröltük meg, az a hülye meg mindig visszadobta, de izomból ám, mert már erősre is itta magát, nem csak menőre
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #20389 üzenetére
mondtam én, hogy még fordítva sül el
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz ViZion #20176 üzenetére
nonK tuning Z/P lapokban szokott lenni max szorzóig, mind a 4magra (van pár kivétel H és B lap is amiben megy a tuning)
Haswelnél, max turboig mind a 4 magra (pl i5-4460 3,4Ghz)
ivy-nél max turbo +2 mind a 4 magra (pl i5-3470 3,8Ghz)
skylakenál nem tudom,
na meg bckl tuning, de mivel pcie is emelekedik miatta, így max 102-103Mhz, mert ez felett GPU instabil lehet
ez pl i5-3470-nél nonK tuning 3,8Ghz* 103Mhz= 3,9Ghz[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz snecy20 #20105 üzenetére
Elektrolux s mosogép1000 fordulatos centrifuga
6kg al pakolható
Bp ten szálilásat
rossz gépet beszámítokRosz az erinto panelja - Rosz az erinto panelja meg nincs meg az bekapcsolo gombja de a kep be jo meg nincs toltoje se
Ez mi ez kategória[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #20049 üzenetére
nem hülyeség, mert aki hirdet valamit, jó eséllyel megnézi, előtte, más mennyiért adja és akkor erre rábukkanhat, bizsuknál hirdetve mennyi esélye lenne
-
-
kisza25
félisten
válasz MK VII #20019 üzenetére
látod, az már 1000-el jobb
most vitték el 240-ért, szóval azért na
stp1dh: ilyen az élet, folyton változik minden
Napi szinten hurcolni kellett és féltettem, inkább asztali játékra+ ultra hordozható (t200) ez most így jó lesz egy darabig[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #19558 üzenetére
statisztikák alapján kevesebbet alkudnak a tört számokból, mint az egészekből
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #19438 üzenetére
vettem már tőle pár dolgot és fogok is, bár garanciára eddig még nem volt szükség kopkopkop
-
kisza25
félisten
válasz Rakeem #19416 üzenetére
mondjuk: "eredeti Windows 10 Professional"
ez amiért magyar ember nem ad + pénzt
(#19420) Rakeem: én a laptopomat árulom így (win 10 pro-val), bolti ára 320eFt, de win nélkül kevesebb RAM-al kevesebb garival van 270eFt-tól, nem 1 ember rám írt, win10 nélkül mennyi lenne, csakhogy az oem win10 aktiválás után összekötődik a géppel[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #19398 üzenetére
hogy on is legyek: hirdetek egy gépet, priviben rám írnak, nem cserélném el, rámegyek a hirdetésére, hogy mégis mire szeretné cserélni, a hirdetés alján:
csere: OFF
Visszaírtam neki, hogy bocsi, de nem cserélhetek, mert nálad csere: OFF
szóval neki ne írjanak, hogy csere...de ő rám ír...
mondjuk ez inkább vicces volt, mint idegesítő[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #19396 üzenetére
még tépem amíg van, teljesen ki tudnak még mindig akasztani és ja persze mindig én vagyok a hülye
Amikor hívnak, mindig megyek papír +tollért, tegnap felveszem, bemutatkozom, emberem egyből belekezd mi érdekli, persze települést nem mondott, meg árat sem, csak mekkora meg, hogy egy lakás.
Mondom neki legyen szíves a nevét mondani, mert nem értettem (igazából nem is mondta)
Megmondja, beazonosítom melyik lakásról van szó, pont mostantól aug20-ig ki van adva, mert nyaraltatnak (Balatonpart) közlöm az emberrel, hogy sajnos nem tudom most mutatni, csak aug 20 után, mert nyaraltatnak.
Teljesen fel volt háborodva, hogy ehhez minek kellett a neve és elhordott minden szemét parasztnak, erre én mondtam neki, hogy úgy beszéljen, hogy a coolcenter rögzíti a hívását (csak mihez tartás végett, ezt neki is tudnia kellet, mert a gép bemondja) erre káromkodik tovább, én meg nemes egyszerűséggel kinyomtam a telefont.
Erre az ember bepanaszolt a főnökömnek.
Főnöknek mesélem mi volt, az meg csak legyintett, mert vágja a szitut, még a hívást sem hallgatta vissza.
Ilyen emberek között élünk, bepanaszolt mert meg mertem kérdezni a nevét[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Trailblazer #19383 üzenetére
én ingatlanozom, több, mint 60-at árulok jelenleg, csomószor felhívnak és csak olyan dolgokat kérdeznek ami le van írva, mondom neki, hogy benne van a hirdetésben és váltig állítja, hogy nincs, aztán olvassa és jé benne van .....
de vannak ettől még sokkal sokkal "okosabbak" is.....Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest