Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
pikszel #54090 üzenetére
Ne cikizd! Ez már lassan muzeális darab! Nekem is volt ilyen, még 2003-ban.
Ha meg azt írta volna a hirdetéshez, hogy 15 éves Codegen ház eredetileg is kétes minőségű táppal, tuti nem működő cd íróval és valami alja alaplappal benne ingyen elvihető akkor sosem láttuk volna.
Egyébként a hátuljáról a 230V is lemaradt... -
Cs1csó
titán
válasz
pikszel #49893 üzenetére
Híradó, ugyan már!
- kisnyúl született az állatkertben
- öreg nénit leütöttek 200Ft-ért biharbaxnádon stb. kb. ezek a hírek.Értelmetlen televízió híradót nézni:
- az RTL bulvár + bűnügyi krónika (nem érdekel, hogy egy világvége faluban valaki italozás után leszúrt egy másikat vagy ellopott egy biciklit)
- közmédia hazudok de durván + tv2
- ATV is elég jelentősen bulvár + bűnügy[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz
pikszel #44693 üzenetére
Mondjuk 1:1-hez képest az.
A többi hirdetése is gyönyörű:
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=9ff2c7aff1202309b53dae0645216790
tâp ecség és hálozati kárcsa is van -
Chaser
legenda
válasz
pikszel #44169 üzenetére
és neten a nick alapján képzi az árat?
bemegyek egy boltba kinn van minden ára, nem kell kérdezgetni - ha igen, akkor futkosás van ( : -, az a baj, nem az ilyen eladókkal van a baj, hanem azokkal akik szóba állnak velük, ha nem állnának szóba ilyenekkel, nem is lennének "ár privátban" hirdetések, kereslet és kínálat tipikus esete
-
Astroboy
őstag
-
válasz
pikszel #24766 üzenetére
Pipázás jó, mert sok idő kell hozzá, így max este 1fér bele.
Én szivarkát szíílok, 1500 Ft a 20 szál. Németben szoktam rá, buliban szívtuk haverral, kicsit-nagyot, volt márkás drága kubai is. Szivarka maradt, nagy szivart ritkán veszek. Kezdetben havi 2 doboz volt, most már lassan heti 2, ahogy egyre több a melóval a stressz... De fékezek, mert látom, h ez sok kissé már. A feeling meg elmaradt, inkább csak a megszokás van. Meg tubákolok, az fain, ébren tart. De lassan abból is vmi vödröset kellene vennem. -
-
-
törölt tag
válasz
pikszel #22440 üzenetére
Egy kis lamella elhajlás, hőcső benyomódás, ventilátor lapát letörés, burkolatból darab letörés, díszítő matrica lekopása, tépése, hiányzó csavarok, hiányzó backplate, hiányzó tartólemez, 10x adag hűtőpaszta ami szétfolyt a fél nyákon, hiányzó gap pad. Ők a lelakottak.
-
törölt tag
válasz
pikszel #21034 üzenetére
Mi volt az a rész ami nem lett eléggé kitárgyalva? Vagy mivel ma megint én lettem a csúnyabácsi hirtelen röptében kellett egy beszólás hogy rám lehessen szólni? Mert nálam ez a modortalan, nem az ha egy már kitárgyalt témára nem válaszolok.
Nem értetted amit írt, lefordítottam, mondtad hogy érted csak kapa áll ki a szájából az a bajod. Oké, így van valóban. Mit kell ezen tárgyalni még pluszban? Ja hogy semmit. -
törölt tag
válasz
pikszel #20648 üzenetére
Másfél éves csődör póni cuccokkal (könnyű kocsi, szerszám, több kantár, hajtó szár, nyereg, nyereg alátét) cserélhető borjúra, birkára, kanca pónira, kanca csikóra.
15db anyabirka 1-2 évesek és egy kos, cserélhető tehénre, üszőre (fiatal tehén ami még nem borjadzott) vagy egy 50-es MTZ-re.
Én megértettem elsőre, de lehet mert paraszt vagyok......
Mondjuk nálam 82-es MTZ dagasztja a szart.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
guftabi96
addikt
válasz
pikszel #20490 üzenetére
Parancsolj
(egyből eszembe jutott a "do stuff" meme, muszáj volt szabadjára engednem a paint tudásomat)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest