Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz guftabi96 #15992 üzenetére
Férfiaknak is csinálnak már erényövet? Ejha.
Meg az is érdekes, hogy kinek miért kellhet egy ilyen? Nem bízik saját magában? Vagy az asszony nem bízik, vagy valaki mesélje már el. Értem a funkcióját, de a maga korában (NŐKNEK) értelme volt, de most?
Na de összességében WTF nekem is a dolog!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
MK VII
veterán
válasz #21346560 #15996 üzenetére
Pont azt.
(#15995) madgie
Én azon röhögtem jót amikor vonattal mentem haza pestről és sz.fehérváron át kellett szállni buszra, mert újították a síneket..
A vonatpótló busz a megállóból való kikanyarodásnál feladta a szolgálatot. A sebességváltója reccsent egy bazi nagyot és ott maradt a busz a kereszteződésben.. No, de sebaj... Majd a következő.. Jött is 10 percen belül..
Odaért és leállította a buszsofőr a motorját. Felszállt mindenki, indulnánk.. Nem indul a busz... Csak tekert az önindító, de se kép se hang..
Na jött a következő.. Az már szerencsére tökéletes volt... A 2 óra 15 perces hazautam 3 óra 40 percre sikeredett.. -
madgie
titán
válasz Trailblazer #15991 üzenetére
Metrópótló-pótló busszal, mint Mucsi
-
Trailblazer
veterán
válasz MK VII #15973 üzenetére
Azért az is elgondolkodtató, ha építőiparban munkát vállalni kívánó létére tömegközlekedéssel jár. (A képek tanúsága szerint.) A szükséges szerszámok, építőanyagok cipelését hogy oldja meg? Vagy azt majd biztosítják a háziak?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
BiP
nagyúr
válasz schawo #15988 üzenetére
Lektorként, korrektorként?
(#15989) snecy20: Akinek munka kell, az minden lehetőséget megragad. Ez is egy. Nem a leghatékonyabb, de 1. ezt ismeri, 2. ha máshogy nem megy, ilyenhez folyamodik az ember 3. nyugodtabb az ember, ha elmondja, hogy legalább ezt is megpróbálta.
Örüljünk, hogy nekünk nincs erre szükségünk.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz schawo #15988 üzenetére
Persze, tele vannak ilyen jellegű munkákkal a hirdetési oldalak, nem is tudom miért arra fecsérli az idejét hogy saját magát hirdeti. Nem fognak neki privátban munkáltatók leveleket küldözgetni ajánlatokkal...
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Na de szép hosszú mondat, egy levegővételre el sem tudnám mondani!
-
ViZion
félisten
Mo-n volt forgalombahelyezve, vagy ez is németből felezett óraálással van?
Képek a hifiről:
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MK VII
veterán
válasz norbert1998 #15980 üzenetére
Mondjuk engem még az is érdekelne, hogy a 120 ezer kilométeres szerviz az szakműhelyben lett-e elvégezve.. Nem mindegy nah..
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
válasz MK VII #15973 üzenetére
Gondolom ez már a számlás ár. Azért szja, tb, mittomén... nem kevés.
Szimpatikus, kár, h bébiszitterkedést, kutyasétáltatást nem vállal...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
BiP
nagyúr
Mindig is csodálkozom az ilyeneken, hogy van neki egy zsák belőle, de le sem tudja írni, hogy mi az.
Ilyenkor előjön belőlem az irigység, és azt gondolom, hogy "nem is érdemli meg"(#15959) snecy20: A proci nem csak hogy Athalon, hanem AMD Athalon (tm)
Ő maga védette le a márkanevet szerintem(#15960) Prémvadász: Úgy látom, a cserépkályha mellett volt a gép, a billentyűzet jobb szélét kicsit megrágta az idő vasfoga
[ Szerkesztve ]
-
Prémvadász
tag
80-as évek gémer gépe .
Nem bűn a lustaság.
-
Chaser
legenda
válasz snecy20 #15955 üzenetére
az ilyenhez elmennnék, vinnék pár játékot..jah hogy nem megy? elb@sztál az időmből xy-t, z huf-ba kerül, ha nem fizet kettétöröm az okosfejin' azt a sz@rt..kíváncsi vagyok árulna-e több "gamer gépet"
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
seniman
veterán
válasz quailstorm #15954 üzenetére
Golf II dízel.Annak van ilyen felnije.Volt főnököm ennél ezerszer kulturáltabbat vett 150-ért.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
snecy20
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz quailstorm #15951 üzenetére
Képeket nem is néztem. De bakker, szerintem ez még talán törve is volt. Mármint tippre mondom, a csomagtartó másik színe miatt.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Májkii
senior tag
-
ViZion
félisten
-
snecy20
nagyúr
válasz MasterMark #15944 üzenetére
Nem sokat vesztene vele az emberiség.
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
konikan
aktív tag
Itteni
i5 játékra
"Ár: 50 000 Ft
I5 2500 3.3Ghz (3.7Ghz) 6MB cache, Asrock H61m-DGS r 2.0 alaplap (új), Kingston DDR3 1600 4Gb memória (új),Cooler Master CPU hütő (új), Cooler Master ház, Asus Geforce 210 (Nvidia) VGA Hitachi 160 Gb merevlemez. Az új hardverekhez számla és garancia van 24 illteve 36 hónapra.
Windows 7
TELEFON:06303787762""-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
snecy20
nagyúr
Hülyének is megéri 2200$-ért...amúgy azért szeretem olvasgatni ezt a Kárpátaljai csoportot, mert egészen elborult , 15-20 évvel ezelőtti árakba botlik az ember. Mint valami zárvány, ahol kelepcébe került az idő, és amíg világ a világ 1995-öt írunk.
-
snecy20
nagyúr
"Sok számítógép alkatrész"
Ugye ez itteni, pár hete ki is veséztük, milyen szépen fekszenek a deszkák a sárban-szarban... Hát ezt is jegelték mostanra.
-
Chaser
legenda
én csak azt tudom hogy eustocknál 50k számlával - igaz szlovák de gari itthon wayteqnél - és rájuk nem túlzottan panaszkodott még senki
kinnről most 45-47k lehet spemallról, ráadásul az aranyat keresik legkevesebben
ha valaki nem írja ki van-e gar, számla esetleg, csak új meg készleten meg raktárról van egy tippem mért
én is árultam amikor sokat próbálgattam, de azok nem is voltak itthoni boltban ugyanannyiért vagy egy árban_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ÚJ! _ Xiaomi Redmi 3 _ 4G LTE Dual SIM _ 4100mAh _ Snapdragon 616 _ 5" HD _ 2Gb RAM - 16Gb ROM
49krákérdezek publikban garancia, esetleg számla van-e?
azt mondja pm, ami nem jött
ha nem tévedek nagyot számla nincs, gar vmelyik kínai shopba szól - jobb esetben, rosszabb esetben alis eladóhoz -, különben nem lenne ilyen top secret, meg hát ez kit érdekel már amikor boltból is annyi itthon... na jó nem, 50k
kíváncsi vagyok mit válaszol és publikban-e_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz snecy20 #15917 üzenetére
múltkor nálam is ez volt, pár nullát utána rakott sztem 280-at akart írni, csak ugye nem lehet egyből javítani, először jóváhagyják
átjavítottam, jóváhagyták megint a faket nem is tudom mi volt, tán ajtók 250k-ért 25 helyett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gban
veterán
Ha már autó, szerintetek csodálkozik hogy nincs hívása?
Postázást nem vállalok.
-
BiP
nagyúr
Gravis PnP 500$. Ennyiért én is levenném a polcról
Csak hogy legyen egy ellenpont is, magyar eladótól 10dollár. [link] -
seniman
veterán
-
Trailblazer
veterán
válasz norbert1998 #15909 üzenetére
Ez nem valami viccoldal? Oldalt még valami képregénycsík is látható.
-
guftabi96
addikt
válasz norbert1998 #15907 üzenetére
"buvden kijött a váltónál"
Szerintem a kuplungnak a bowdenjére gondol a fiú, ami, ha "kijön" azt nem nagy dolog megcsinálni. (tapasztalatból mondom, tavaly vagy 4 ilyet elhasználtam, mire rájöttem, hogy miért szakad el mindig )
A képek meg felteszik az i-re a pontot, zseniális#KeepFightingMichael
-
norbert1998
nagyúr
Most te tesókám mit vagy kit akarsz eladni? [link]
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz MK VII #15889 üzenetére
Természetesen Mucsajon meg a világ végén. Előreutalással!
Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy a hirdetés mucsaji, de ha személyesen akarsz elmenni a termékért, akkor a cucc átkerül Makóra, de ha még ezt is bevállalnád, akkor a tulaj tutira Egerben lesz éppen. Ha fel akarod jelenteni, akkor rögtön külföld lesz Egerből is. Ismerd meg hazádat mozgalom!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
shteer
titán
-
BiP
nagyúr
válasz Bjørgersson #15902 üzenetére
Bizony. Profi munka
-
Trailblazer
veterán
válasz norbert1998 #15883 üzenetére
Hamar tisztázta az esetleges vitás kérdéseket ebben a sajátos FAQ-stílusban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik a kedvenc autód?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest