Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz headhunter86 #7612 üzenetére

Én csomagban vettem az első RTR járgányt és SkyRC S65 jött mellé. Később tanultam meg, hogy a 300 mA balansz árammal hiába menne papíron 1C-vel 1 óra alatt a töltés, még elszuttyog vagy 20-30 percet ilyen 0,1-0,3 Amperrel a végén. Néztem a nagyobb SkyRC tesókat, 700 mA volt eddig a legjobb amit láttam, de a dupla töltés és a sok száz Watt nekem erős overkill, meg az árából már sok minden mást is lehet venni.

Nekem egy hete jött meg a DDF-350. Mi a kérdés? Nekem laikusként stock rádióról váltva nagy előrelépést jelent. Sokkal kiméletesebb a szervókra nézve, ha rendesen be lehet állítani a végpontokat, stb. A kormányra is ráhúzva a görbét végre megy a lineáris érzet. 10 gomb az nekem éppen elegendő egy TRX4 klónhoz (4 szervó) és a csörlőhöz. De már indul egy Capra projekt, amit majd 4WS-re szeretnék átalakítani. Van 4WS funkciója, Tank mix, csörlő mix (két külön gomb ugyanazon a csatornán), van csatorna mix 2x. Állítólag "tudja a nagyok tudásának 90%-át", de 50 font az azért 50 font. :K Videók alapján a Dumbo Gyro is egész használható, még akár belépő driftre is.
    Én eddig boldog vagyok vele. Persze azért apróságokat változtatnék rajta, de nem néztem még nagyon bele miből áll moddolni a firmware-t.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés