- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #7713 üzenetére
Mit készítek meg? Be akarom dugni, akkut tölteni utastér oldalrók. Ha nem megy bele csak erővel eltörik a konzol amibe a foglalat lesz. (Én komolyan nem értem minden áldott nap olyan dolgokat értenek tőlem fordítva ami sztem meg szög egyenes. Múlt éjjel 3* kérdeztem meg kollégám , érted mit akarok csinálni? Igen, hát kra nem oda mentem a vonattal. Mondom neki reggelig kerülj el mert nykaon verlek.)
A fő gond h nem látjatok miről van szó. Kína meg nem küld csak sokat darabra és pénzt kidobni arra hogy hátha jó nem fogok. A képek videók nem adják át mennyire erősen tart benne vagy mennyire erősen kell beletolni h stabil legyen. Mágnest néztem, de úgy látom könnyen össze tud érni a két polaritás még bedugom. Amúgy jó lenne, nem kell vakon a kormány alatt a csatit keresni.
Ha kb olyan mint egy sata csari amit kb 10 éve nem láttam, de emlékeim még vannak akkor amúgy jó lehet valamelyik XT csati. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7705 üzenetére
Annyira nem ugratásra való, inkább csak ilyen kisebb puklikra, ahhoz ez túl kicsi.
Feltöltöttem a videót amit múltkor nyomultam vele. Csak kár, hogy ilyen kicsi ez a pálya, van mellette egy másik, de az meg nagyon elhanyagolt, benőtte már a fű, ami meg nem kedvez, mert félreviszi a gépet tapadás szempontjából, ha a füvön kenem el a száját.
Szüleimnél hétvégén kipróbáltam rámpán is. -
gabe_
őstag
válasz
Teasüti #7703 üzenetére
Basszus, de hülye vagyok, hát a 27T fogaskerékkel raktam össze a 18T helyett...
Persze, hogy túlterhelte az egészet.
Összerakáskor annyi egyéb problémát is meg kellett oldanom, futómű lógásokat, kormánymű holtjáték megszüntetést, diffi kihajtás javítást, hogy efelett simán elsiklottam... -
gabe_
őstag
válasz
Teasüti #7700 üzenetére
Igen, jelenleg ez egy kefés szett...
Az volt a baj, az 50%-os gázzal, hogy úgysem bírom ki, hogy néha ne tekerjem feljebb, és olyankor mindig elszáll valami a hajtásban, szétrázza magát, vagy mittudomén.
A brushlessnél 20-30%-os gáznál nálam alig akart elindulni hátramenetben, akárhogy is állítgattam a programkártyával. Mondjuk lehet, hogy meg kéne próbálnom valami "komolyabb" márkával, mint a surpass hobby... Meg valami kisebb KV-s motorral...Teasüti: Az elhasznált akku és a leégett motor között szerencsére nincs összefüggés, 2db régi akksim már fel van dagadva egy kicsit, és a kocsi 20 méter után megáll velük, úgy beesik a feszültségük. Használni már egy fél éve nem használom őket.
Az új akksim volt bennt amikor kiolvadt a forrasztás, ha az összeér, akkor lett volna tüzijáték... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Teasüti #7693 üzenetére
Ez a táv márka nem ilyen alis valamit ?
Sanwa futaba illetve amit írtál nooble 4-ek elvileg jók lehetnek. (Régen a skyrc-s távokat sok helyről tiltották, mert annyira zavart minden más távot, azóta nagyot fejlődtek)Sok re-brandelés van az rc világába, az hogy másolnának nem hiszem, inkább megveszik és kiadják saját néven. Futaba ESC -> Acuvance ESC, hobbywing esc -> OMG Polaris esc-k, KAVAN -> Mibo (servok), Powerhd -> yoko talán.
Az az igazság a Triálhoz nem kell annyira okos esc, de a fusion pro is inkább árértékbe jó, meg hogy a szenzoros rész el van rejtve, sok kábelt sporolva, az axe r3 pl állítható noble plus-ról tudtommal.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Teasüti #7679 üzenetére
Valahogy máshogy oldanám meg, a beépített rész túl bonyolítja a dolgot, így, mivel 2 esc 2 motort megoldani, hogy 1 távról jól állítható legyen, kell hozzá egy normális táv is, ahol lehet mixelni a csatornákat vagy tud 2 esc-t is kezelni. (Szerintem amúgy a fusion pro egy buta esc beállítás terén)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti #7679 üzenetére
Filóztam két Hobbywing 1080 G2-n is a csatornáról állítható drag brake miatt, meg mert egy Fusion Pro árából megvan az egész konfig motorostul. De mivel csak egy sebességem lesz és az új váltó áttétele picivel rövidebb (kb 8:1) a gyári váltó első fokozatánál (kb 7:1), ezért mindenképpen vmi olyan kell, ami tud pörögni is ha kell. A Fusion Pro az tud.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Teasüti #7677 üzenetére
Miért 2 fusion-ból akarsz dual motoros setupot építeni ?
Mi lenne a cél ? Ha az hogy szinkronba menjenek az megoldható simán, 1 esc 2 motorral.
A 2 Foc ami teljesen meghiúsítja ezt az építést, vagyis nem lehetetlen, de szerintem értelmetlen, sok Y-ozással megoldható így, 1 vevő, Y-ba a ch2, oda berakni a motort, a Motorok bemenő kábeleit valami xt60 toldóval összerakni 1-nek, és úgy mehet 1 aksiról, 3cella bőségesen elég a projekthez, a fusion-ök takarékosak.
Egyébként mi lenne a cél ? Overdrive vagy hasonló ? -
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7652 üzenetére
Enyém fénykorában
most 2 gyerek után:
Folyamatosan jönnek a cuccok hozzá, csak idöm nincs összerakni. Most pl a vontató horog utánfutó szemmel csomagban van úton egy szervotartós elsö lökös tartó társaságában a kínai terület felöl. Hogy ki fogja beépíteni... ?azt még nem tudom.
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7650 üzenetére
tudom, triáloztam egy ideig, truggy-ban, amikor 60-al száguld kicsit szemmel láthatóan idegrohamot okoz az autónak.
Mondjuk trial gépem is max poros volt, én amolyan megfontoltabb autós vagyok. (Mondjuk tengervízben is jártam vele tengely magasságig, na ott paráztam kicsit, ki is cseréltem rá 1 hónapra csapágyat, gömbfejeket... rozsdásodtak mint a baj)
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Én átlag user vagyok, nem hardcore-redneck.
Amúgy vizes zuhany után is jó a kompresszor, ki fújod a vizet azokról a helyekről, ahonnan nem tud hamar kiszáradni, nem tudod kitörölni. Alapvetően kezdőnek csak akkor ajánlom a zuhanyt, ha érti/tudja a gépe működését, hol mennyi vízzel (ecset+) lehet mosni, mit kell kenni, nehogy a rossz kénes miatt aztán pont egy felesleges kopó-csiszoló csomópontot csináljon az autón.
Bár ha van elég olcsón pótalkatrész, és ideje szerelni, akkor felőlem zuhany + sározás sem probléma. Nekem a vizes gumi ellen azt tanácsolták, hogy bőrlyukasztóval csináljak likakat, amin kimegy a dzsuva. Be is be tud, de ki is. Aztán monsteren amúgy is kopott a gumi mint a veszedelem, szóval nem volt gond. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7639 üzenetére
Ezt a videót nézd meg 5 perc 12-től, így néz ki a difi, amit aztán összerak utána és teljesen zárt. Ilyesmi olajat keresek és a videón is látszik, hogy ez olaj, én közönséges zsírt nem mernék oda tenni.
Fürdetés után kifújni azért lenne jó, mert nem rozsdál be, meg a bennragadt apró sz*rok is kijönnek. Pl. vannak ilyen mélyen ülő csavarok, amibe simán megül a víz, na ha kifújatod az tuti kiviszi. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7636 üzenetére
Jaja, úgy lesz! Annyi, hogy azért figyelek, hogy ilyen dzsuvás időbe nem viszem ki. Száraz idővel szerintem jó lesz. Meg tegnap már le is törtem a hátsó szárnyat, de szerencsére az pont adtak hozzá gyárilag tartalékot.
Ilyen minuszokban, mégha az akksit melegen is tartom, a műanyagok jóval keményebbek és előbb törnek, nincs meg az a rugalmasságuk. Nem mellesleg a talaj is fagyott.
Tavasszal azért jobb lesz a helyzet, ha addig túléli a járgány
Tartalék alkatrészeket már néztem Alin, az oké lesz. Most is várom a tunning cuccokat onnan (táv, gyro, jobb szervó, szélesített nyomtáv).
Amúgy még ennél a márkánál maradva még az MJX 10208-at néztem, ha ezt a méretet kinőném.Szerk.:
Difi olaj téma: Oda zsírt? Az nagyon sűrű oda, oda ilyen átlátszó nagyon folyós cuccot raknak. Itt azért eszméletlen nagy fordulaton pörög a cucc. 60-70 km/h-val is tud menni ez a kis dög.Szerk 2.:
Fúvók: Marad a zuhany, meg szüleimhez ha viszem ott van kompresszor, ott majd jól kifujatom néhanapján -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7634 üzenetére
Tegnapi fürdetés után láttam mintha rozsdásodna ez a cucc ami hajtja a kereket, de lehet csak a kosz meg a víz. Nyomtam rá finom olajat, hogy jól csússzon az ilyen helyekre.
Valamint amikor levettem a kereket a menet is barnás volt, szóval nekem gyanús, hogy rozsda. Bár nem tudom, hogy fél nap alatt be tud e rozsdásodni. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Jóó hát ez kicsit más igénybe vétel. Én terepen küldöm neki és ott szedi össze a koszt és most olyan az idő, hogy kicsit nyirkos is.
Nálam a kompresszor teljesen elég is lenne, csak mivel panelos vagyok ide nem igazán akarok kompresszort... Remélem lassacskán majd családi házba megyünk és akkor nem lesznek ilyen visszatartó erők.
Amúgy nincs valami kompakt kézi kompresszor ilyen apróságok kifujatásához?Közben megvan a kis 3D nyomtatott nagyobb vevőtartó. Ragasztottam a tetejére egy kis kemény szivacsot, ha fejre esik kicsit puhább legyen, ne törje el a kasznit.
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7626 üzenetére
nálam kompresszor kerül elő, ... vízzel tisztítani (nyakon önteni) nem mindig szerencsés. (csapágyak, csatlakozók, etc...)
Ez a traxxas sara, mert ök reklámozták úgy, hogy a Velineon szettek mennyire bírják, meg minden (mondjuk csapágyaik tényleg jó minőségű tömítést kaptak) hogy csapatás után a kádba téve le lehet zuhanyoztatni... (Azt hiszem Revo-nál csinálták) -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7619 üzenetére
Gyári vevővel nem fog menni.
A stock távirányítón van egy kapcsoló, aminek három állása van: OFF, 70%, 100%. Tehát két lépcsőben lehet állítani a max powert.
Arra gondoltam, hogy a DDF-350-en meg lehetne e azt oldani, hogy az egyik tekerőre beállítom a végpontot. Tehát ha feltekered 100%-ra akkor a végpont 100%, ha csak 50%-ra akkor 50% a max power, amit te is írsz.
Vagy esetleg az oldalán lévő három állásúra lehetne ilyet tenni, hogy 50,70,100% a három állás értéke? Gondolom akkor ez is megoldható. Igen, egysebességes a gép.A vevő elhelyezését, meg valószínűleg így fogom megoldani. (nem saját kép)
Kivágom az oldalát és kész. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7615 üzenetére
Mindenképp Balance töltést indítanék, csak mondjuk 95%-ig töltöm balanszolva, így a végén a 300mah-os tökölést skippelem, viszont a cellák feszültsége kb. azonos lesz.
Úgy rémlik nekem, hogy régen is csináltunk ilyeneket, sőt, szerintem vannak olyan töltők ahol ezt be is lehet állítani, hogy mondjuk csak 95%-ig töltse fel. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7613 üzenetére
Töltő téma: Ha csak 95%-ig töltöm az akksikat és nincs teljesen kibalanszolva? Azzal ártok neki?
Update: 1.5C-vel én meg is lennék 1 óra alatt a két akksira, 100%-ra töltve 20 perces balanszolgatással számolva.Táv téma: Enyémhez egy nagyon alap táv jött, ezt szeretném fejleszteni.
Ami érdekes lehet számomra, hogy lássam hány V-on áll az autó akksija, hogy mennyit mehetek még vele, ne merítsem túl, illetve jelezzen ha elértem a beállított feszültséget.
A finomhangolás, a görbék érdekesek lehetnek számomra is.
A túl sok extra csatornára nincs szükségem, egyedül világításom van.
Gyro-t használnék, de nyilván nem driftre, maximum stabilitás növelése céljából.
Valamint mivel elég erős a gépem még 2S-en is, ha meg aztán 3S-et is kipróbálnám jó lenne, ha egy csatornán példátul be tudnám állítani a max gázt, így pl. ha leveszem 60%-ra, akkor a gázkar teljes útja 0-60%-os power-en menne így kapnék egy szelídebb gépet.
Aztán ha durvulni akarok feltolom 100%-ra aztán mehet a kétkerekezés.
Egy szépséghibája van ennek a dolognak, hogy a gyári vevőm dobozba van és nagyon picike, és a P6DCG vevő nem fér bele, de megoldható doboz nélkül is, csak nem olyan szép és nem lesz vízálló (bár nem tervezek vele vizes terepen menni).
Még a DumboRC X6-on gondolkodtam, jóval szerényebb és nincs kijelző sem rajta. Igaz az csak kb. 18.000 lenne, míg a DDF-350 a kinézett vevővel 32.000 HUF.
Te hol vetted a DDF-350-et? -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7610 üzenetére
Köszi, ennyit nem akartam rászánni. Mivel 2S 3000mah-s akksikat töltök és a tatár se hajt, így ha a két akksit 1 óra alatt feltöli, nekem az már bőven jó.
Ma megjött a kis rosszcsont, még nem viszem ki, mert tiszta víz/hó minden, nincs kedvem összekenni első alkalommal.
Csavarokat átnéztem, meg egy-két helyen menetrögzítőztem.
Rengeteg extra alkatrésszel jött: +szárny, +kerékszett homokra, +felfüggesztés részei, +rögzítő pöckök, +kiskerék hátulra (nem jut eszembe a neve) +kaszni, +kasznirögzítő elem, +4db keményebb rugók, szerszámok, töltő.
Rendeltem hozzá egy kis extendert, amitől 1-1 cm-rel szélesebb lesz, hogy ne bukjon fel kanyarban, mert hajlamos rá.
Illetve agyalok egy ilyen távon, hogy upgradeljem vele a gyro illetve a jobb finomhangolás miatt: DUMBORC DDF-350. Ismeri valaki? Vélemény róla?
Most a jelenlegi gyári távon van 70% és 100%-os kapcsoló, ami a powerre vonatkozik, Gondolom ez azt jelenti, hogy a max kimenő jel 70%, ha arra van állítva. Ezt gondolom majd a DumboRC-n is be tudom állítani, akár egy potival is, hogy mennyi legyen a max kimenő jel, így pl. le tudom venni akár 50%-ra is és akkor a teljes gázúton sokkal finomabban adagolható lesz a járgány és akár gyerek is szórakozhat vele, mert nem áll rögtön kétkerékre. Jól gondolom?(Sok helyen írták, hogy a rögzítőt hajlamos elhagyni, így ezt a megoldást választottam, ez tuti nem esik le, amíg meg nem jön amit rendeltem hozzá).
-
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7595 üzenetére
Na igen, csak 2S-ből 3000mah fér bele, addig 3s-ből csak 2200mah. Nyilván még így is jobban járok a 3S-sel. Viszont a távirányítója csak 70%, 100% kimenő gázt tud. Majd idővel szerintem szerzek be egy jobbat.
Addig nem variálok míg meg nem jön, aztán majd kiderül min kell tunningolni. -
ADAM1337
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #7556 üzenetére
Azert ugyan azt a fizikat lehet sokfele keppen hasznalni, es attol meg, hogy a zome FHSS, meg nem egyformak, hanem nagyon-nagyon masok.
Pl. van egy kollegam, ugyan az a genkeszlete, mint nekem, (talan olyan 99.9999%-ban,) ugyan azt a fizikat hasznalja, mint en, de en felek a kiskereku robogon, o meg tud krosszmotorral hatraszaltot csinalni, meg ugratas kozben elegedi a kormanyt, meg ilyenek. En meg tudom, hogy mukodik a MOSFET. Eleg nagy a kulonbseg abban, hogyan hasznaljuk ugyan azt a fizikat. -
JoinR
őstag
válasz
Teasüti #7562 üzenetére
Az első futómű - mint a legtöbb crawler esetén -, köszönőviszonyban sincs az Ackermann-geometriával. Mivel előlről van a kormányösszekötő rúd, de a nyúlványok trapézalakja csak így fér el, épp ellentétes hatása van a kinematikának, ez a videón látszik is. A fordulókör ettől még rendben van.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Teasüti #7557 üzenetére
Caster amire te gondolsz, 4wd-nél szinte 0-s casterrel szoktak menni, míg rwd-nél 6-8fok az alap és az segít az íven tartásban.
Illetve az se segít hogy a servok középállásra visszaállnak, ugye rwd driftnél van gyroszkop ami effektíve az úthatást szimulálja és segít stabilizálni az autót. -
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7557 üzenetére
nagyban függ a fütómü karakterétöl, amit esetleg a furatok helyének változtatásával, kormányrudak méretének módosításával módosítható, (összetartás) Mászó autóknál fontosabb, hogy irányban maradj, ha csak a két ellentétes kerék tapad, mint az, hogy sík terepen mekkora a fordulókör. Erre van az oldható difizár. RC berkekben ez drága mulatság, de létezik ilyen technika is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #7542 üzenetére
"Még gyerekkoromban hallottam - 20 éve -, hogy cserélhető kristályokat használtak régen."
Valamelyik ISM tartomanyban, (amugy 2.4GHz,) frequency hoppingal (FHSS, csak ez igy megteveszto, mert a roviditest a Futaba kisajatitotta, de amugy szerintem a tobbi is frequency hopping spread spectrum) csinalja magatol a radio azt, amit regen a quartz cserelgetesevel a felhasznalok csinaltak. Semmi dolgod vele. Nem gerjednek se egymassal, se a wifi-vel, de a bluetooth-szal. (Legalabbis en nem tapasztaltam ilyesmit.)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti #7542 üzenetére
Vettem egy TRX-4m 1/18-as masinát is. Ezek ketten nem interferálnak egymással. De hogyan van ez megoldva? Mennyi csatorna van összesen engedélyezve erre a célra és hogy nem akad össze a ház többi 2.4 Ghz-en működő eszközeivel?
Vagy ez már mind digitális, kétirányú és szoftverből megy a kézfogás? -
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #7538 üzenetére
Szep auto, gratulalok hozza!
T = turns, a motor forogreszen a tekercs menetszamara utal.
A tavon nem lehet allitani a maxi gazt? Vagy az neked nem felel meg?
Amugy szerintem lehet hozza kapni spur-pinion kombot, amivel lelassithatod, de akkor meg mocsok nagy lesz a nyomatek.En ugy latom, hogy lehet venni 35T-s motort, azzal lassabban menne, mint a 21T-vel.
Ez az attetelezes eleg jonak tunik:
"The CR3.4 SHERPA features a 2-speed transmission to conquer tough terrain and bring you also fast to the next obstacle. Just push a button on the radio and change from transmission ratio 1/37.1 (low speed) to 1/15.1 (high speed)" -
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7538 üzenetére
Hali, ha mászós autó lesz, attól még bemegy a kosz (por formájában mondjuk).
Ajánlott minden játék után legalább kompresszorral lefújni. (De nem mindegy, hogy hol) Ha van idöd, minden évben érdemes átnézni okával, mi az ami elkopott, javításra szorul, difiket kinyitni, és megnézni hogy kell-e valamit még megkenni. Jó támpont lenne neked a későbbeikben az, ha most újonnan belekukkantanál, mi hol mennyi, hogyan néz ki az el nem kopott alkatrész, stb.., aztán az alapján szervizeled az autót. Kérdés mennyire vagy szerelös típus, ha félsz, hogy nem fogod tudni össze szerelni, akkor inkább csak játssz vele, aztán ha valami nem OK lenne, elviszed a boltba ahol vetted, biztosan segítenek. Vagy szétnézel neten, mit hogyan kell az autón megcsinálni, aztán hajrá! Fontos, fotózz mindent, mielőtt szét szeded, hogy tudd mi hova kell visszakerüljön. Nem egy nagy ördöngösség, csak kicsi barkács készség nem árt ha van. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Teasüti #7536 üzenetére
A trx-4 be gyárilag minden csapágyazott és zsírozott.
Azért nem említi mert gyárilag megszokták ezeket kenni ha RTR szettet vettél, ha nem neked kell nyilván összeszerelésnél de a manual mutatni szokta, használat függő, ha vizezed kb kimosod a csapágyakat és a fekete grase-t is, meg a lithiumos grase valamennyire vizálló de azt is kimosod vele. (ez a fehér jelölésű)
Sárban a legrosszabb használni a csapágyak miatt ugye ott kb belemosod a homokot.
Kihajtásoknál cvd stb, fekete grase-t szoktak tenni a difihez én lítiumos csapágyzsírt rakok általában, illetve a középső osztoműnél is fehér lithiumos csapágyzsírt raktam bele, ahol a váltó is van.Ha nem váltós én beleraknék egy Hobbywing Fusion szettet azok a legjobbak szerintem.
Nekem van egy porosodó 2300kv fusion pro szettem, ez 2in1-be van brushless szenzoros esc és motor egybe, vagy a kistesója is tökéletes az 1800kv-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest