- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Veletlen vasaroltam egy regi, hasznalt, 27MHz-es, 1/16-os Henglong tankot. (Walker Bulldog) Sajnos az aksija doglott volt... de amugy jol mukodott az eladonal az o aksijaval.
Aztan az tortent, hogy veletlen radugtam egy fullra feltoltott 2S LiPo aksipakkot. Eloszor nem akart elindulni vele a tank, de aztan nemi nyektetes utan elkezdett ossze-vissza kalamolni minden a tankon, es ezt akkor sem hagyta abba, amikor kikapcsoltam a tavot. (Igy bizonyitottam, hogy a fold banan alaku.) Ugy gondolom, ez az elektronika megmihalylott. Nem nagy kar erte.
Szerencsere egy jobarat adott nekem egy TK 7.0 elektronikat. Kosztenlossz - szeretem. Mondjuk errol sem lehet tudni, milyen feszultseget bir, de egyelore viszi a 8.4V-ot. Ami szuper jo, megy vele a tank, elore-hatra, es jobbra-balra. Most a hetvegen tervezem, hogy szetszerelem a tornyot, es azt is atkotozom. Egyelore az sem tunik egy raketatudomanynak.
Amin viszont megakadtam, hogy mi az a "Lebenswert Leuchten (Life value lights)". A regi tankon ilyen funkcio nincs. Azt sem erttem, mi akar ez lenni. Nem tudja itt valaki, hogy mit tud ez a funkcio?
Mondjuk vannak meg egyeb csodak is a doksiban, pl:
- CN2 Lüfter (Radiator fan)
Nincs ilyen csatlakozo az en elektronikamon. (De a helye legalabb ott van.)
- CN13 Licht Sensor System (Light sensor system)
Nincs ilyen csatlakozo.
- CN14 Schnittstelle für Erweiterungsfunktionen (Extension function interface)
Ilyen csatlakozo sincs az en vevomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fogyjunk le!
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest