Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tvamos

nagyúr

Veletlen vasaroltam egy regi, hasznalt, 27MHz-es, 1/16-os Henglong tankot. (Walker Bulldog) Sajnos az aksija doglott volt... de amugy jol mukodott az eladonal az o aksijaval.

Aztan az tortent, hogy veletlen radugtam egy fullra feltoltott 2S LiPo aksipakkot. Eloszor nem akart elindulni vele a tank, de aztan nemi nyektetes utan elkezdett ossze-vissza kalamolni minden a tankon, es ezt akkor sem hagyta abba, amikor kikapcsoltam a tavot. (Igy bizonyitottam, hogy a fold banan alaku.) Ugy gondolom, ez az elektronika megmihalylott. Nem nagy kar erte.

Szerencsere egy jobarat adott nekem egy TK 7.0 elektronikat. Kosztenlossz - szeretem. Mondjuk errol sem lehet tudni, milyen feszultseget bir, de egyelore viszi a 8.4V-ot. Ami szuper jo, megy vele a tank, elore-hatra, es jobbra-balra. Most a hetvegen tervezem, hogy szetszerelem a tornyot, es azt is atkotozom. Egyelore az sem tunik egy raketatudomanynak.

Amin viszont megakadtam, hogy mi az a "Lebenswert Leuchten (Life value lights)". A regi tankon ilyen funkcio nincs. Azt sem erttem, mi akar ez lenni. Nem tudja itt valaki, hogy mit tud ez a funkcio?

Mondjuk vannak meg egyeb csodak is a doksiban, pl:
    - CN2 Lüfter (Radiator fan)
    Nincs ilyen csatlakozo az en elektronikamon. (De a helye legalabb ott van.)
    - CN13 Licht Sensor System (Light sensor system)
    Nincs ilyen csatlakozo.
    - CN14 Schnittstelle für Erweiterungsfunktionen (Extension function interface)
    Ilyen csatlakozo sincs az en vevomon.

Új hozzászólás Aktív témák