Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Ha szépen megkérem a T. hozzáértő közösséget, tudnátok segíteni "picit"?
Egyik Ismerősöm vásárolt egy ilyen autót.
ESC és transmitter hiányzik a boldogságához, valamint (nyilván) akkumulátor.Tudnátok segíteni esetleg egy-két linkel milyen ESC és transmitter lenne megfelelő ehhez az autóhoz?
Kérem tisztelettel a közösséget, ne ragadjunk le az "ez sz@r, minek vett ilyet, vagy ez sosem lesz jó, használható" monológoknál..
Az autó már a srácnál van, így megoldásokra törekednénk, de lövésem nincs milyen alkatrészek ajánlottak egy ilyen géphez...Előre is köszönettel minden türelmes segítségért....
-
twine
veterán
.....és még mindig, még mindig, még mindig bírja....
Két dolog miatt jöttem "vissza"....Az egyik az, hogy elmondjam a gép még mindig egyben van, és még mindig megy...nem hogy megy,,,"száguld" pasztmek
Volt kb 2 hónap leállása, mert megkotlott az aksi benne,,,egyik napról a másikra furcsán nem ment, én nem nagyon foglalkoztam vele, aztán egyszer unalmamban mikor a BG előtt ültem rendeltem bele egy 2200mAh 2S 35C ZOP aksit....nem is figyeltem a méretre...arra igen, hogy a ZOP egy raklap sz@r, de gondoltam arra hogy kiprobáljam az aksi kotlott e meg, vagy az autóban a vezérlés, arra jó lesz....
megjött a napokban...elég nagy lett, cca 10gr-al nehezebb mint a gyári aksi, és csak az alváz közepén futó "gerincre"(kardán védő ) tudtam feltépőzárazni, nem az eredeti aksi helyére....
De végül is jó igy is.....nem mozog, és elfér.....a rugók pedig bírják a +10gr-ot...ÉS ami a lényeg, úgy megy a gép mint sosem, még új korában sem....most már valóban közelebb lehet a vége az 40-50km/h-hoz, mint a 30hoz....
Meglepődtem....a 2200mAh-t meg "nem tudta"(költői túlzás) lemeríteni a gyerek,,(még mindig 5,5 éves) hamarabb unt rá, és adta át a kontrollert, hogy most inkább én irányítsam, ő meg kergeti....Szóval a gép még mindig jó, még mindig megy, és baromi jól megy ennyi pénzért....
Mert hogy ez a másik amiért írtam...most fedeztem fel hogy Gearbesten megint akciózzák...cca. 18.000..HuF környékén....Még mindig nem a neves gyártók "százezres" gépei mellé akarom állítani alternatívának....
Még mindig csak játék kategóriában favorizálom...
De...
Még mindig kva jó, hogy mit kibírt, hogy vízálló, hogy az uj aksival piszkosul megy, és fillérek az alkatrészek hozzá....
(Amit venni sem kellet volna, ha nem rugom fel egyszer mint a fagyos lósz@rt.... )
"Zsirzás",és mindenféle gondozás nélkül csak megy.....
Ha valaki ilyen játékban gondolkodik magának, vagy a srácának...vegyen most egyet, mert 20 rugó alatt szerintem(így majdnem egy év távlatából látva mit élt meg a gép) tök jó vétel.....(A múltban már sokszor leírtam mit kapott a gép és mire lehet vele számítani)
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Kicsit off...nem is kicsit, mert ha jól látom ez nem RC!
De ezekkel a srácokkal mi van?!??
OK,,, értem én, hogy mindenkinek "becsípődik" valami....de azért itt "van baj" úgy látom!
És még mielőtt bárki félre érti...Nem,,, nem rosszindulatból,,,és nem is akarom őket "bántani"...
Jót mosolyogtam rajta....és ha ők így érzik jól magukat....Tegyék ezt!
Inkább csak ezekkel a szavakkal tudtam "hangot adni" a meglepődésemnek, és a mosolynak, amit kiváltott belőlem!
Én nem tudtam, hogy ilyen versenyek is léteznek
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz lalipinto #4050 üzenetére
Szia!
Mivel én favorizáltam itt ezt az autót,(és még mindig, mert azóta is megy) kötelességemnek érzem válaszolni
Bár nem nagy segítség leszek szvsz.:
Töltőt én egy isdt q6 plust vásároltam...
Bár az autó árát figyelembe véve ez tulzásnak hathat, sokak szerint ez egy minőségi töltő!
Én "drónozok" is, így azok aksiját is ezzel töltöm,(2-6cella közötti aksikat tud tölteni ha jól emlékszem) ezért nekem bőven megérte!
Ebayről a plus verziót valami 11ropi körül lőttem újonnan, ami főként jó vásár!
Neked ráadásul nem is kell ilyen teljesítmény, ha csak az autót akarod tölteni)Aksit én még nem vettem újat, így arra nem tudok válaszolni!
De egyszer már rákérdeztem én is itt a multban, és talán "bármilyen" 2S aksi jó lehet, ami belefér!
Max a csatit kell lecseréltni mert ugye "T-plug " ami az autóban és aksiját van!
Én a töltőhöz is vettem egy "XT60-T-plug" átalakítót!Ennyit tudok a dologhoz hozzá tenni
Illetve.....talán az még segítség, hogy ha nem zavar a gyári töltő töltési ideje, javaslom cseréld ki a töltőben a 3 kondit gyári kondit valami jobb minőségűre!
Nekem ez a 3 kondi pukkant el szépen egymás utánban benne!
Vettem a konrádban megfelelő értékű kondiból, beforrasztottam, és működött hiba nélkül sokáig....
(Amig meg nem jött a töltő, fordító, tápcsati...stb)Így ezt a kis mutatványt tudom javasolni, ha nem akarsz "vagyonokat" költeni töltőre...
Üdv
T[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz kiskakas #3868 üzenetére
Nem tudom mit jelent a "szabványos" aksi...
Ebben 2db 18650-es "elemekből " összerakott aksi van...
Mindent kapni az autóhoz, banggoodon kivéve valóban a gyári aksit....de azt még találtam múltkor e-bay-en....
Szóval az is van... ráadásul én itt informalodtam ,és hát elvileg hasonló méretben gyakorlatilag "bármit" raakasszthatsz....T-plug a gyári csati,de az semmit nem jelent!vehetsz hozzá T-plug/xt60 fordítót,vagy forrasztasz rá xt60-at,és jöhet "barmilyen" aksi....Nem akarlak én sem rá,sem lebeszélni róla...
Párszor már lefutottam itt ezt a kört gyermekes apukaként...
Ha rászűrsz a nevemre itt a topicban, megtalálod a videóimat az autóról gyerekről, és hogy mit írtam róla...
Én nem vagyok itt hozzáértő...
Ráadásul a sz@rt és a felesleges penzkidobast én sem szeretem...
Ebben a kategóriában ez a remo nem azFontos!!!hogy én a 10-30rugos játék kategóriaba dobtam be EZT a REMo-t! Ha van jobb és "markasabb" ebben a kategóriában..nyilván azt kell választani én azért írtam erről mert csak ezzel van tapasztalatom...és nem 46.000.- hanem 20....
Ne vegye ezt senki tamadasnak!
Necronak sem azért írtam mert jobban ertenék hozzá....csak apukaként megint jött akartam,amikor megláttam, hogy 10-30 között keresve közel 50-ert ajánlanak gépet, mert az 1:16 "kicsi" (nekik )
Peace[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Necronom #3861 üzenetére
EZ még mindíg működik....
Pedig "kínai"....
Én elismerem az évek folytán szerzett gyakorlati tapasztalatod, de olyan esetben amikor az asszony 10-ért akar venni játékot, apa 29-ért néz ki egy jobbat,,,,,
Erre rádobni egy 46.000-est....
Háááát......Visszatérve,,,,sokszor forszíroztam már ezt a REMO-t...nyilván nem nektek....
de sokadszor írom le,,,brutál mit kibírt karácsony óta az 5éves fiamnál...Hóban sárban, kavicson, minden kintii használat után zuhany....
És még mindig megy....EGyszer amikor már halálra idegesített minket a gyerek egy séta alkalmával ,mert hiába ugattam neki, hogy fáj de kurvára ha az én, vagy az anyja lábának neki megy "cső gázon",,,csak csinálta...
Na akkor felrugtam a kisautot egy ilyen esetnél....
Ekkor tört el egy ilyen alkatrész meg egy kutycsont elgörbült..
Megrendeltem mindkettőt, kicseréltem, azóta is kapja az "áldást" a kölyöktől durván....Nem WLtoys
És ha nem rugom fel, mint a fagyos lósz@rt, akkor még alkatrészt sem kellet volna venni hozzá azóta sem...
Ismét hangsúlyozom, nem nektek ajánlat, hanem amikor a gyereknek akar venni valamit a szülő 10-20 körül....
Akkor szerintem alternatíva, hogy ne közel 50-ért ajánljunk neki valamit a Carera helyett...
A távirányítón minden "sz@rt" lehet állítani, 6 "tekerentyű" van rajta plusz kapcsoló, plusz 50-50 vagy 70-30 ban hol legyen nagyob erő, alöl vagy hátul....
De ami a legfontosabb....
meglepő mit bírt eddig ki....[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Enigma1945 #3556 üzenetére
-
twine
veterán
válasz Necronom #3506 üzenetére
"Szerintem ezek keveredese nem tul szerencses, de vegul is ertheto"
Abszolut egyetértek....
És meg is értem azokat akik "lesz@rozzák" az általam favorizált gépet...
Épp az ilyen "súrlódások miatt" hajolgatok annyit a smiley-kal és próbálom kiemelni mindig, hogy milyen kategóriáról beszélek...Vannak, és voltak az én életemben is hobbyk, így tudom milyen az amikor az "amatőr" jónak lát valamit, és a profiknak el akarja adni, hogy az "márpedig jó...."
Nem akarok ebbe a hibába esni....de látom, hogy valóban van az a réteg, akit ki lehet szopás nélkül is szolgálni anélkül, hogy profi cuccot raknánk alá egy ingatlan áráért....
-
twine
veterán
"Boldogok a tudatlanok...."
(én nem értek hozzá)
Nem kétlem, hogy így van ahogy mondod...De a "tré gátlókkal" is piszkosul lehet csapatni, hóban, sárban, tócsában....
Nem dobálja magát, irányítható marad az autó....éééééés
15.000.-HuFNem mondom, hogy vegyünk bele másik gátlót, mert jön valaki és azt mondja, szar a futómű........
Talán érted mit akarok ebből kihozni...
A fiamnak tökéletes,,,de nemcsak a fiamnak,,,,nekem is mosolyt csal az arcomra, ha "kölcsön kérem" egy-egy percre....
Lassan 2hónapja húzza mosolyra a száját a családnak....és még nem ment tönkre a szar gátló sem..., és még mindig irányítható...úgy hogy egy csavart nem tekertem ki belőle....nem zsíroztam be a difit,,,,le sem szartam csak használta a fiam,,,,meg én néha...Általában szeretem a minőségi cuccokat, és nem kardoskodok a "kínai" mellet....sőt.....
Én ebbe az RC autós projektbe nem akartam nagyobb energiákat ölni....
Úgy voltam vele, bírja amíg bírja,,,,aztán rendelek bele "eze'öccázé" még egy szett bármit....
De nem kellet eddig....
Ez sem lesz örök életű,,,,annyira nem jó,,,,de ha egy 4,5 éves ördög mellet "csumagázon", a motort erőltetve a falnak nekicsapva, a hóban szétzingelve, az összes tócsát megtalálva, majd ezek után szinte minden nap lezuhanyozva nem ment tönkre,,,
az tőlem elismerést kap Még ha tré is a gátlója[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Enigma1945 #3498 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint csak szín,,,semmi más....
De hozzáteszem, én itt sokakkal ellentétben nem vagyok hozzáértő!EZ az első ilyen verda a családban,,,csak a tapasztalataimat osztom meg...ezért is beszélek mindig csak erről az egy autóról...De árához képest engem elkápráztat
-
twine
veterán
válasz Enigma1945 #3496 üzenetére
Szia!
Igen erről beszélünk,,,
bár ahogy írtam is (hátha másnak is hasznos lesz) Gearbesten most durván akciózzák a pirosat"Rögtön megy"...
Kontrollerbe 4db "AA" elemet vagy aksit kell rakni....beállítod,(ahogy neked tetszik, kerékösszetartást stb) és pont...
Nekünk a jó minőségű sony elemek cca 1,5 hónapot húzták a kontrollerben,,,napi 1-2 aksit kiautózva...Két "kamu-t" tudok elmondani az autóról....
Az 50km/h kamu....a cca. 35-40km/h már nagyjából valós lehet,,még nem mértem meg...de 50-el nem megy....
A töltője kuka...valahonnan szerezz szerintem egy normális töltőt, (én a drónom miatt is vettem egy isdt q6 plust ezt nagyon favorizálják "a népek".....biztos nekem is jó lesz...Igy a gyerek autója is meg apa játékai is normálisan lesznek töltve!Az autó gyári töltője, kb 6-8 töltés után lerugta az egyik kondi ruháját...
Aztán átforrasztottam,,,,3 töltéssel később jött a második kondi...
Vettem itthon bele 3 kondit,,,kicseréltem,,azóta tölt,,,,de már uton van felém a fent említett töltő...
szóval új töltőt hozzá minél előbb[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Enigma1945 #3487 üzenetére
Innen több mint 10 rugóval olcsóbban kapod meg az általam ajánlott gépet, mint amit te kinéztél...
Nekem megjött mindenféle tréfa nélkül....gyors szállítással, mert karácsonyi ajándék volt a fiamnak...
Most nézem, hogy most cca 26 az ára,,előtte 21 volt hónapokigg...biztos hogy most is le lehet kuponozni vagy ilyesmi..."nekem nem kicsi. ugratni, meg kaparni a homokot tokeletes lenne.
Erre nyugodt szívvel ajánlom....nagyon sokat bizonyított nálunk az autó...Az IP68 nem kamu, valóban bírja a vizet...de ha valami megkotlik benne, látod az alkatrészek árait....hát nem egy ökör ára...bármi tönkre megy benne..
Egyedül egy értelmes töltőt javaslok hozzá, mert az kuka!
Egyébként jól bírja az aksija is,,egészen hosszú a játékidő...és amit sokadszorra írok le...rendkívűl strapabíró!
És most sokadszorra írom ezt is le:
Természetesen kategóriájában ajánlom, és nem a nagy márkás gyártók közé helyezem....
Azért mertem itt is ajánlani, mert leírta a t. forumtárs, mire használná...
Arra tökéletes választásÜdv
TPs:
És tudsz rá Buggy testet venni, ha a "pickup-os" "monsteres" test nem tetszene annyira
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Futtatnám tovább ezt a REMO1631-et....komolyan semmi üzleti hasznom nem származik belőle, de szerintem ezt az autót érdemes "reklámozni"....(játék kategóriában természetesen)
Értem én, hogy "bátor dolog" fürdetni, de azóta már "1000x" bebizonyította, hogy nem csak a szerencsén múlik, hogy bírja, és bírja, és bírja!!!
Pedig megint a fejemet fogtam mikor szólt a gyerek, hogy szeretne kimenni a kertbe, mert jó lenne a "monsterrel a hóban csapatni"...
A házból én látom mit művel a kertben! A felénél eljöttem az üvegfaltól, és mondtam a feleségemnek, hogy szerintem ma este fog elpusztulni a verda..."tegyék meg tétjeiket, mit kell hozzá először rendelni..."Semmit,,,csak egy szokásos zuhany....most szárad...
Szerk:
Komolyan, lassan jobban félek, hogy kutyasz@rba vereti a géppel a "driftet" a kertben, mint attól, hogy tönkremegy
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz belsodavid #3231 üzenetére
-
twine
veterán
válasz belsodavid #3178 üzenetére
Nem tudom mit tudnak, de szeretek minőségibb dolgokat vásárolni, ami nálam azt jelenti, hogy legalább azt tudják ami rájuk van írva...(értem ezt ebben az értéksávban, mint aksik! Természetesen nem mindenben tehetem ezt meg,sajnos nem a Rothschild családba születtem, ezért sokszor kell mérlegelnem az ár tudás arányt is)
A ZOP-ot nem sorolták a "minőségi" gyártók közé...
A gyári aksival egyébként baromira elégedett vagyok,,,komolyan elég sokáig bírja,(a leírt 20-25 perces játékidőt szerintem cca. simán hozza, bár stopperrel még soha nem mértem) csak hajt a kíváncsiság, mit tudhat a gép, egy NEM 18650-es aksikból álló cuccal....
Egyébként a segítség kérést pont erre is értettem,mert lövésem sincs egy ekkora motornak ami ebben a verdában van, mekkora a max. "értelmes" C, és mi az ami már csak "f@szhosszabításnak" számít mert semmi értelme...Egyébként vicces mert miközben írtam a postot az aksikról, csattant egyet valami a konyhában...
Hamar kiderült mi volt az:Az a "fantasztikus minőségű" töltő, amit az autóhoz mellékeltek...
Kb.6-8x használhattuk...
MOst az egyik kondi ruhája lerúgta magát egy nagyobb csattanás kiséretében...
MInnyá' fogalmazok valami szívhez szóló szép üzenetet Banggood-nak![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Urak...ha már aksi a téma....
Az általam már többször favorizált REMO1631 verdában
"7.4V/1500MAH Li-ion(2 cells;T-plug)" aksi található!Én ebbe nyugodt szívvel bele "pattinthatok" egy ilyen 1500mAh 2s 25C aksit?
Ha jól gondolom, és igen,,,,tudtok ajánlani valahonnan ilyen aksit magasabb "C" értékkel, vagy minőségibb kiadásban? Drónos topicban azt "tanultam" ezek a ZOP termékek egy raklap sz@rt nem érnek...
Viszont feltúrva a Banggood, és Gearbest ajánlatokat, csak ezt találtam...
Illetve van még egy ami ZOP 35C-vel de az xt60 csatis...(ami nem gáz forrasztok én rá másikat,de ez is ZOP, így kihagynám)Működik faján a kis jármű, és az aksi is, de egyrészt szeretném ha lenne itthon egy csere aksi, másrészt kíváncsi volnék menyivel teljesít jobban a kis autó egy értelmesebb aksival...
Mert ez a 2db 18650-es cellából összerakott gyári aksi nem gondolom, hogy valami őrület acélos lenne...Előre is köszönet az ötletekért
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #3098 üzenetére
Azt hiszem ez az ami nagyon fontos...amit elmondtál,, "hogy ha valaki komolyan veszi"...
Itt a lényeg...mindezt aztán nagyon nem vesszük komolyan...
Ez egy játék amit a fiamnak vettem játszani... Csapágy Csere, dagonya után minden nap?!
Majd ha megakad és nyikorog -
twine
veterán
válasz Peaceliker #3096 üzenetére
Köszönöm a jótanácsot
Bátor vagy sem,,a neten fellelhető videók, és tesztek alapján választottam, és tettem vele azt, amit...
Én legalább nem feszültség alatt fürdetem, hanem kiszedett aksival
Az a helyzet, hogy eredetileg már a vásárlás pillanatában fel voltam arra készülve, hogy lassanként vásárolni kell hozzá az alkatrészeket...
Ezért aztán nem is akarom óvni a gépet...illetve nem én,,hanem a gyerek...
MOndjam azt egy 4,5 éves kiscsákónak, hogy a "nagykerekű autója" nem mehet sárba?Aztán anyának mit mondunk itthon a sárcsimbókos autóval hogy játszunk itthon?
Muszáj fürdetni....
Fürdés után közvetlenül aktív hajszárítózás szinte szárazra, aztán amíg az aksi töltődik az infra fűtés előtt szárad a verda...igy onnan is kiszárad, ahová a hajszárító levegője nem jutott el...
Szóval szerintem ezzel a szárítási procedúrával a korrozió mértéke olyan kicsi, hogy élettartamon túl okozna csak problémát...most már többször kapott zuhanyt,,egyelőre bírja...
Mindez nem azt jelenti, hogy nem hiszek, neked, és ellent mondanék a "szakembereknek"...
Inkább csak leírtam mit kap az autó itthon, ha valaki ebben a (ár)kategóriában gondolkodna...Ha pedig tönkremegy benne valami? kicseréljük...nem tétel az alkatrész hozzá
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Egyre durvábban kapja a "kisautó" az ívet...
Ahhoz képest, hogy kínai játék kategória...Becsületére legyen mondva, amit a gyerektől kap az az azért durva...
Sokszor már inkább elfordulok, nem is nézek oda, mert a "kiscsávót" már nem akarom b@szogatni, hiszen az ő játéka, neki hozta a jézuska,hagy játsszon vele örömmel...de az autót is sajnálom,(meg a pénzem ) mert annyi kínzást kap...
És bírja, és bírja, és bírja....MOst legutóbb olyan agyagos szemét helyen csapatta,,,
de imádom, hogy itthon simán lezuhanyoztatom az autót, szárítás töltés...és mintha új lenne, mehet tovább a móka...
EZ persze itt lehet, hogy megszokott dolog,,nekem újdonság ez z RC autós világ, hogy már a játék kategória is itt tart...
féltem azért tőle, hogy ilyen hidegben kint hamar törik, roppan majd a műanyag...de kutya baja....Szerk:
Hozzáteszem,az FPV-s jeleneteknél, egy 140grammos actioncam-el nyomja az autó, 'oszt úgy szalad még azzal is, mint a mérgezett egér[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Az említett tócsás, füves, "csapatás"
Már amennyire egy "friss jogsis" 4,5 éves kis srác tudja bontogatni a szárnyait -
twine
veterán
Mint említettem, nem vagyok "szakértő", de az általam említett REMO, és az amit te linkeltél WLToys között egy csomó különbséget vélek már ránézésre is felfedezni...
Első körben a wltoys 1:18-as,,,a REMO 1:16
Továbbiakban, a vezérlőjének az elhelyezése, kapcsolója,,,és ugy egyáltalán nekem tök másnak tűnik a vezérlő...(Persze majd a szakértők biztos tudják a "bele" ugyan az e,,,de ránézésre más,,
a szervó (külső) mechanika is másnak tűnik a két gépen,,,,Egyszóval lehet, hogy "egyik kutya másik eb", de mégis látok különbséget!
Szerintem nem tök ugyanazPs:
MOst voltunk kint a gyerekkel csapatni egy kicsit a focipályán a vizes, sáros fűben,,,aztán talált a srác egy tócsát...aztán elkezdtünk leugratni egy beton emelvényről...
Ha már lúd legyen kövér ,gondoltam, hagytam hogy "örültködjön" a gyerek...Itthon beb@sztam a kádba és zuhany hogy ne legyen csupa fű meg sárcsimbók,,,,állítólag bírja....
Hajszárító, most az infra fűtés előtt szárad, és töltődik az aksi,,,,
Kíváncsi leszek kibírta e a zuhanyt...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Szia!
Abban a kategóriában amit keresel én ezt a Remo 1631-et nyugodt szívvel ajánlom!
Nem nagyon vagyok otthon az autós RC világban, ezért kértem a múltban én is itt segítséget! Érthető módon a bevált de nekem már "túl sok" kategóriákat ajánlották a hozzáértők itt!
A 4,5 éves fiamnak akartam valami "komolyabb" cuccot venni....Én rengeteg tesztet elolvastam, és még több videót megnéztem a fent említett gépről, és azt kell mondjam, mióta kicsomagoltuk, nem csalódtam benne...sőt,,,tényleg meglepett...
Irgalmatlan sebességekkel csapta neki megszámlálhatatlanszor a fiam a falnak a létező összes szögből, és semmi, de tényleg semmi baja....MIkor leírtam itt, hogy nem akarok vagyonokat költeni rá, és mekkora gyerek fogja használni, azt hiszem megértette mindenki, és egy csapásirányt ajánlottak:
Nézzem meg van e hozzá alkatrész....
MInden van! "Fillérekért"És ha egy kicsit jobban "feltúrod" a netet, még több alu upgrade cuccot találsz hozzá!
A víztől sem kell nagyon tartaniSZóval, szerintem arra mire te használnod,és amilyen árban keresel tökéletes!
MIndenki másnak:
Természetesen a fenti leírás és lelkendezés csak a saját kategóriájában érvényes....nem célom, és nem is akarom más, 60-80-100.000.-HUf-os elismert, minőségi gyártó termékeihez hasonlítani, vagy párhuzamot vonni...
DE az alapján amit eddig olvastam az autókról, és amit ezzel tapasztaltam, szerintem kategóriájában ajánlott vétel lehet! -
twine
veterán
Játék az "mind" nem!?
Én is "besértődök" néha mikor a Phantomot le"játékozzák", pedig aztán abszolut "játék" az is, attól mert pénzt keres nekem!
Attól függ kinek milyen vastag a pénztárcája, és ki mit engedhet meg a szabadideje elütéséhez...Ehhez képest egy fél milliós RC verda, nagyon játéknak tűnik
De nehogy vérre menő vitát kezdjünk erről, csak "viccnek" dobtam be, mert épp most találtam ezt a videót, és valahogy fel akartam vezetni...
Peace[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Keresem-keresem...
csak az a bajom, hogy ebben a tesztben azt írják:
"No doube a real LiPo can be installed if you want an extra little boost in speed. 3S battery won’t be supported"
Tehát 3S kilőve...
2S T-Plug-ból meg egyetlen típust találtam banggood-on, lófütty "25C" értékkel! Ez azért nem túl acélos érték!
Az gondolom "mindegy"a vezérlőnek Li-ion, vagy Li-Polymer...(jól gondolom )
Reméltem van ebből kicsit nagyobb "C" értékű is, hátha jobban "ugrana" a paripa
Vagy semmi értelme, mert annyira vacak maga az autó, hogy úgysem lenne értelme magasabb "C" értéket keresnem?Szerk:
Ráadásul most olvasom a drónos topicban , hogy egy raklap sz@r a ZOP[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #2870 üzenetére
OK, értem, és köszönömPersze, kérdezősködés helyett használnám a lehetőségeimet, kiderülne a válasz a kérdéseimre! tehát kezeli a 3 vezetékes szervókat is a gép!
Elnézést a tudatlanságom miatti szemetelésért....
Mentségemre szóljon, a számomra új dolgokról szeretek beszélgetni is, nem csak keresgetni...
Így több olyan hasznos infóhoz jutok, amire egyébként eszembe nem jutna rákérdeznem![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #2867 üzenetére
De egyébként itt a képen látok 3 tüskét is a vezérlőn szabadon...akkor nem lehet ráakasztani másmilyen szervót?
vagy azok a tüskék más célt szolgálnak?
ÉS tényleg elnézést, ha "hajtépő" debilségeket kérdezek -
twine
veterán
válasz Peaceliker #2867 üzenetére
+(#2866) Saccco
Nem drága,,,dehogy....:
Servo 1370.-HuF
Motor 1900.-HuF
Difi 1230.-HuF
Fém fogaskerekek,kutyacsontok,műanyag "kereszttartók" meg "tudomisén" milyen néven futó alkatrészek
400-700.-HuF között
Tehát mondhatni filléres tételek!Ezért is kérdeztem miket vegyek,,de azt hiszem akkor rendelek egy "twine selected full repair pack"-et a gyári cumókból
'oszt jóidő![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #2864 üzenetére
Óóóóókééééé,,,, és akkor most jöjjenek a debil kérdések
Én felcsaptam a banggood-ot "rc car servo" kereső szavakkal, ahol aztán találtam "3 vezetékest", "5 vezetékest" (a REMO1631-ben gyárilag 5-ös van)
És hát a méretek sem teljesen tiszták....a gyári servo fotói között van ugyan egy "centis" kép,,,de ez nem minden servo fotójánál van meg! Vannak ezekben szabvány méretek vagy ilyesmi,,,vagy teljesen gyártó függő....?Esetleg egy, az autó értékéhez/"tudásához" mérten "ajánlott servo" linket, ha kérhetek?
De nem a lustaság miatt,,,ha némi tudásmorzsát csepegtettek a fejembe, kikeresem magamnak eskü
CSak egyelőre teljes a tudatlanság a filkómban -
twine
veterán
válasz Peaceliker #2792 üzenetére
Sziasztok!
Végül megrendeltem, és meg is érkezett tegnap, időben (+717 Huf 5-8 business days ) tréfa nélkül DHL-el a gyereknek "jézuskára" a REMO 1631-es "Monster Truck" !
Töltöm a 2450mAh NIMH aksijaimat, és teszt az első alkalommal, amikor a gyerek nem látja, hogy karácsonykor pöcc-röff legyen a gép, ne legyenek meglepetések az örömködés közben!Itt található az autóról több fotó is, ahol látszik, hol-milyen alkatrészekből áll össze!
AZt szeretném kérni, és kérdezni a gyakorlott autósoktól, hogy ha ránéznétek a fent megjelölt cikk fotóira, az alapján meg tudnátok e mondani, első körben mit is rendeljek a géphez, a gyakorlat alapján mik szoktak törni, vagy töknkre menni ezekben a gépekben...
Mert mivel ezek már pár száz, max, 1-2ezres tételek, rendelnék is hozzá azonnal, hogy ne akkor kelljen heteket malmozni, amikor már megtörtént a baj...
Szóval mik szoktak álltalában törni, és tönkre menni, amit innen tudnék is hozzá rendelni? Úgy látom, van alkatrész hozzá, műanyag és fém is, bőven...Köszönettel a segítségért
ÜdvPs:
Illetve bármilyen segítő szándékú infót örömmel veszek-vennék, ami esetleg nektek evidens, de egy "tudatlan 0km-es" embernek nem, egy ilyen verda beüzemelésénél!
Köszönettel[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #2792 üzenetére
KÖszönöm az ötletet, hozzászólást,,,
Bevallom 4,5éves a gyerek...és bár családja, és anyagi helyzete válogatja, a cca. 20 rugós árat is már elég erősnek érzem a gyereknek, 40 -ért nem kap "kariajit", az már egyszer biztos
Egyébként alkatrész van hozzá BG-on azt már néztem
Annyira nem tűnik vérgagyinak, ezeket a köröket (mint alkatrész, aksi stb.. ellátás) lefutottam...
Csak gondoltam megkérdem itt is, hátha van valami "rendkívül ajánlott" vétel,,,(#2793) bul07:
KÖszi-köszi....
igen, épp ezért is kezdtem el információt gyűjteni, mert pont ez jutott eszembe(időfaktor), ezért a napokban meg is rendelném...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni....
Kicsi fiam odáig van a "nagykerekű" autókért! (És egyébként egy ördög rosszcsont!)
Megígértem neki, ha jól viselkedik karácsonyig, kérünk a jézuskától neki egy ilyen REMO 1631-est!
Néztem videókat, értékeléseket, jókat írnak a gépről, de itt a topicban rákeresve nem szerepel...A kérdés az volna, hogy van e hasonló méretű, kinézetű "nagykerekű" gép, amit a fent említett típus helyett kifejezetten ajánlana az itt megjelent tisztelt RC-s közösség? Mondjuk azért mert strapabíróbb, vagy mert több a fém alkatrész benne, vagy erősebb, vagy "tudomisén"....
MOstanában esténként kéri a fiam, hogy nézzünk erről a gépről youtube-os videókat, de jézuskáig még elég sok időnk van ahhoz, hogy rá tudjam gerjeszteni másik gépre, ha azt mondjátok, ez a legrosszabb amit vehetünk...
Köszönettel a segítségért...
Üdv
T
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest