Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Csinálsz nekünk egy hasonló pályát itt Debrecenben?
Itt az a baj, hogy van egy on-road pálya és kész...Off-road, ami sokkal izgalmasabb, az meg nincs...
Lennénk rá páran akik csinálnánk pályát, de nem 10.000Ft.... VAgyunk 30-an a debreceni csoportban, de azon az állandó 5-6 emberen kívül a többi tag nem tudom hova jár csapatni...
Nincs összetartás, nincs motiváció... Marad a park/polc modellezés...
-
Necronom
senior tag
-
üszök
őstag
A 600 van nekem. Gyroval nem nehéz irányítani,viszont anélkül sok műrepülő figurát meg tud csinálni elméletileg. Sajnos olyan mint a többi habgép, leszálláskor ripityára lehet törni ha nem vagy elég óvatos. Szelet viszonylag bírja,de nagyobb szél rendesen tudja dobálni.Ha van pultos távod akkor inkább vegyél valami tolómotoros vitorlázót. 1 méter feletti fesztávval. Ha nem repültél még akkor mindenképp ajánlott kis szimulátor előtte.
-
Necronom
senior tag
Erdekes modon ma mar alig van itthoni boltban repcsimodell
Tukepp az Origot azt se tudom hogy letezik vagy sem, a Modell Hungaria tobb eve bezart....
Pedig a jo szakemberek ott voltak....en magam soha nem foglalkoztam ilyesmivel, a quadrocopter volt tervben meg a filmezes is vele, de annyira elszalltak az arakban, hogy semmi ertelme hobbybol meg kedvtelesbol azzal foglalkozni, igy az a projectem kimerult egy Syma 5SC jatekcuccnal
-
Necronom
senior tag
Az majd most keszul a nyari szezonra az Alba Ringre

remelem meg sikerul elkeszitenem az N kategorias autot, az pedig egy HB TCXX lesz
Az auto mar lassan 1 eve varja hogy osszerakjam....koszonom skacok a dicsereteket!
Az iranyitas kesese miatt a szabi felelos...valamit lehet allitgattal rajta?
-
ADAM1337
nagyúr
Uhh ettől epilepsziás leszek.

Kis nappaliba magasság beállítás közben pörögtem vele kicsit: (cs mod nélkül, 50:50 hajtás ugye)
Van egy album a (belső)fóliázásról, szerintem jobb mint a maszkolószalagos megoldás, belülről vékonyabb is nem tünteti el az íveket, illetve én OLFA márkájú snitzerrel dolgozok, azt rá se kell nyomni annyira éles.
Illetve leszedni is könnyebb.Már csak a mágnes jó beállításával vacakolok, belülről maszkoló szallag, be szigszallagozom a mágnest, hogy ne sértsen felfelé a fényezés felé, de így beállítani elég időigényes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest