- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Eladtam a Tamiya-t, lassan kezdhetném az új drift autó cuccait berendelni, de lehet most megvárom a Wltoys-t és megtartom azt, amíg ilyen vacak idő van.
Ennél a 12428-as Wltoys-nál mi az amit érdemes lenne tuningolni/rendelni pótalkatrész gyanánt? Akinek van ilyenje, tudna pár hasznos linket bedobni, akksira, pótalkatrészekre? Valószínűleg megcsinálom majd terepjáróra, remélem tökugyanaz mint a Feiyue FY01, mert abból van terepjáró kivitel.
Illetve, a drift autó összeállításomnál, brushed motor + esc mellett döntöttem, de lehet a NiMH helyett lenne inkább Li-Po akksi. Kicsit tartok tőle, mert gyúlékony meg ott kell lenni,, de tényleg annyival jobb lenne? Drifthez 2s 5000-es 20c-t ajánlottak, ebből csak az 5000-et értem.
Valaki felvilágosítana, hogy mi a 2s és 20c jelentése és miért jobb ez, mint egy NiMH?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest