- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Tudom nem hobbi kategória, de valaki próbálta a shell-es Bluetooth kis M3-as BMW-ket? Nagyon tetszik.
-
motoflug
őstag
@ ADAM1337: Újakat is fogadnak ott nézőként, vagy ez egy zártabb közösség?
-
motoflug
őstag
válasz
DEV_NULL #6722 üzenetére
Az Arrma Mojave egy tank, van egy havernak. Nekem Losi Baja Rey van, az is elég masszív cucc, igaz még nem sokat ment. Viszont egyik alkalommal nekicsaptam orral (lengőkarral, ahogy illik), egy falnak és semmi baja nem lett. Ugyanitt az LRP-m anno 3-ba tört volna. Német oldalakon azért van TT Pro is bőven.
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Azt tapasztalom, hogy a kefés szettel szerelt RC autóm jobban szívja a 2cellás lipot, mint a BL szettesek úgy általában. Ez általánosan igaz? Tudom, hogy több tényezős a dolog, illetve a mászóautómra nem igaz ez, de a csapatósnál határozottan látszik. -
motoflug
őstag
válasz
Gubu0101 #6337 üzenetére
Szia!
Szerintem Traxxas TRX-4, Element Enduro/Trailwalker/bármi. Ezek bírják a strapát, és akár sziklára is fel lehet vinni a jövőben, ha úgy alakul.Az alacsonyabb kategóriákban az RGT/FTX játszhat, azokhoz is szokott lenni cucc bőven.
A Sherpa jó cucc, csak egy tank és nehézebb, annyiért meg már jobban bejáratott típust vennék.
Ha írsz egy keretet, és hogy játszik-e kinti rendelés, akkor le tudjuk szűkíteni a kört.
-
motoflug
őstag
válasz
peet137 #6326 üzenetére
Ezekkel az árfolyamokkal már azok sem olcsók sajnos.
Amúgy nekem volt már több ilyen, az egyiket megáztattuk hóban, vízben, sárban, homok- és kavicstengerben, és 3 év után már kicsit hangos volt a ventije, de ment ugyanúgy.
Ha olyat veszel, amihez van programkártya, akkor be tudod állítani, hogy indulásnál ne 100%-ot adjon le, olyankor annyira nem rángathat talán. -
-
motoflug
őstag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A forrasztós topic nem annyira pörög, így ide dobom be, hátha tud valaki segíteni.
Vettem egy forrasztót rengeteg pozitív visszajelzéssel aliról, csatlakozók forrasztására. Sajnos a T-s (deans) csatlakozóra egyszerűen nem akart rátapadni a forrasztóón. Megtakarítottam a tűt, próbálkoztam többféle hőfokkal, sehogy semmi. Mi lehet a gond? Gagyi a forrasztóón? Ilyen alap felhasználásra lenne, szóval emiatt nem ruháznék be nagy forrasztóállomásra, csak RC csatlakozókra használnám. -
motoflug
őstag
válasz
Predator2 #5991 üzenetére
Szia!
Röviden: Tamiya DT-03Hosszan:
Kb. 3 éve vettem egy Tamiya DT-03 Black Edition modellt, mert hiányzott a Tamiya összeszerelés-érzés, és akartam egy bohockodós buggyt, amire faraghatok egyedi beetle buggy kasztnit. Nem volt elvárás. Van pár másik RC autóm, egy LRP SC 4WD is, illetve volt még ez-az.
Általában úgy nézett ki, hogy haverokkal kimentünk, állatkodtunk az LRP-vel, aminek minden alkalommal (!) az lett a vége, hogy ment vissza a csomagtartóba, mert eltört valami. Ilyenkor előkerült a kis cuki Tamiya DT03, amivel lehetett ugyanúgy nyomni, teljesen más az érzés a 2wd miatt.
Eltelt kb. 7-8 alkalom, amikor a fenti jelenet ismétlődött meg és szépen lassan a DT-03 átvette a fő csapatós autó helyét. Ez a kis mócsing nem akar tönkremenni!Én aztán nem kímélem, reptettem már nem is kicsiket, érkezett már mindenhova, ketté is tört már rajta a kasztni nem is egyszer. Ehhez képest csak megy és megy úgy, hogy az LRP sírva irigykedve nézi, amit ez a kis jószág kibírt már. Most úgy állunk, hogy az egyik kb. 2méteres repülés után elrepedt a hátsó motortartó elem, ami még egyben van, és nem úgy tűnik, mintha szét akarna esni. Pótalkatrész berendelve.
Abszolút nem gondoltam volna, hogy ez jó erre. Mivel az egyik havert meggyőzte a látvány, ő is rendelt egy ilyet, már kettő ilyen van a csapatban. Egy kollégának is építettem a gyereknek, ők sem kímélik, ott sincs semmi gond kb. másfél éve.
Tisztában vagyok vele, hogy sem menetteljesítményben, sem formavilágban nem egyezik a fent említett Slash, vagy az én LRP-mel, de a röhögés meg ökörködés-faktort azt még talán jobban is tudja, nekem meg ez számít.
Szóval én DT-03-at vennék csapággyal, távval, akksival töltővel kintről (EU) szerintem 60-70 körül meglenne tokkal vonóval. Neked kell összeszerelni, de én azt a magam részéről pluszban imádtam benne. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Aki esetleg Budapesten van, nincs kedve elmenni csapatni a környéken?
Amennyire tudom, nem szoktak lenni RC offroad összeröffenések, jó lenne kimenni néha. -
motoflug
őstag
válasz
maximilian4 #5827 üzenetére
Wow! Nagyon menő. Nekem ezek a scale kasztnik tetszenek a legjobban, nagy fun lehet vele csapatni!
-
motoflug
őstag
válasz
motoflug #5706 üzenetére
Na most hétvégén volt az igazi teszt. Kivittük egy olyan helyre, ahol lehetett vele ugratgatni meg versenyezni. Hát, félelmetes volt, amit kibírt. Repkedett rendesen, eltört rajta a lökös, úgy voltam vele, hogy, ha már rendelnem kell hozzá alkatrészt, akkor nézzük meg mit bír. Szeretek bütykölni is, azért van, hogy minél nagyobb legyen a mosoly az arcomon, így egy-két bátrabb reptetést is bevállaltam vele.
Nagyon vicces volt, de konkrétan maradt a lökös,mint egyetlen csereérett/törött cucc, pedig szállt rendesen.
Azt hiszem, elégedett vásárló vagyok.
-
motoflug
őstag
válasz
Necronom #5694 üzenetére
Szia,
Nekem nagyon tetszik a Kyosho Outlaw Rampage, mint Trophy Truck. Teljesen scale külső, iszonyat menő rugózás, annyira jó nézni eleve ezeket a videókat, ahogy kirugóznak mindent.
Arra beruházok majd egyszer, nem is találtam hasonlót abban az ársávban, ami ennyire tetszene.
-
motoflug
őstag
válasz
JoolsNOS #5697 üzenetére
Szia!
Van. ZD Racing short course rc autó BG-ről. A vicc benne az, hogy gyakorlatilag egy LRP-ről van szó, amihez van alkatrész bőven (mindenbe az LRP logo van nyomtatva, teljesen LRP az egész jobb távval). Tavaly nyár környékén vettünk kettőt, kaptak rendesen, azért tört rajta ez-az. DE, minden ami eddig tört fent van Thingiverse-n, nylonból utánnyomtattunk alkatrészeket, és kész.Illetve azt még fontos megjegyezni, hogy télen tört a legtöbb dolog, ami nyílván az időjárás miatt is van.
Ami gyengusz:
- Törik ez-az,
- Gyenge gyári szervo,
- Gyárilag szinte száraz volt az egyik diffije,
- Csavarok szeretnek kilazulni,
- Gyári lipo.
- A telók műanyag háza.Ami szerintem jó benne:
- DumboRC távval érkezik,
- BL szett (távról levettük kb. 60-70%-ra)
- LRP/3d nyomtatott alkatrészellátás,
- Elől-hátul stabilizátorok.
- Standard 3.0/2.2 kerékszett.Nem tudom most mennyi, de kuponnal volt olyan 50 anno RTR-ben. Azóta belecsvartunk még egy 10-est tuti az alkatrészekbe. De megy még, én meg azért nem is sajnálom.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szedtetek már le ragasztott felniről gumit?
Tényleg működhet ez a főzés dolog? Mire kell figyelni?
-
motoflug
őstag
válasz
Necronom #5625 üzenetére
Szia!
Jó ötlet, én is megnézem, a munkáitok.Nem pont a te posztodhoz kapcsolódik, de a saját tapasztalatom az, hogy a kezembe nyomtak egy távirányítót és kb. fél óra sem kellett, hogy tudjam, kell egy ilyen nekem is. Ugyanezt bejátszottam az egyik cimbivel, és ő is így járt.
A probléma szerintem az, hogy nincs elég offroad/onroad hely, vagy nem megfeleő a helyismeret, és nem jut el hozzánk az info. Sokszor előfordult, hogy gondoltunk egyet, hogy de jó lenne rc autózni valahol, de nem tudtunk hova, mert pl. a BUHA pálya zárva volt, mást meg nem ismerünk. Így kimentünk valami rétre, de az nem az igazi. Elsősorban most a csapatás, versenyzés short course autóval, az amire gondolok és BP. +/- 40km.
Trial pálya van, meg a sokak által kedvelt Kőhegy vagy egyéb helyek, bár lehet ott is tudnának újat mutatni.
Szerintem egy olyan platform jól jönne, ahol össze vannak szedve a helyek, ahol lehet csapatni, nem zavarunk senkit, ez segítene azoknak is, akik frissen belevágnának a dologba.
Mit gondoltok?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Pont mostanában aktuális itt.Milyen csapatós autót ajánlanátok, amihez van alkatrészellátás?
A Slash 2wd nekem bejön, eleve bírom a 2wd világot. Ezeken kívül milyen cuccok vannak? Keret 100e Ft mindennel.
Köszi
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Csapágyat hol lehet a legolcsóbban venni? 5x10x4mm méretben kellene.
-
-
motoflug
őstag
Valaki próbált már rendes 1/10-es autót működtetni ilyen battery box-szal?
Ha beleteszek 4x2000mAh nimh tölthető akkut, akkor 10-20 perc ökörködésre jó lehet egy alap kefés szettel?
-
motoflug
őstag
válasz
zoltan.bagi #5403 üzenetére
Szia!
3D nyomtatással keresgélj, hátha más gondolt erre. A meglazulás ellen pedig threadlockot ajánlanék, ha fém a csavar. Mondom ezeket úgy, hogy nem csekkoltam a videót, de hasonló problémákra ezeket eszközöltük tesóm autójára. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ehhez a mini RC autóhoz, jó ez az akksi?A polaritás kép alapján ugyanaz, a csatlakozót nem tudom kivenni, de talán az is.
-
motoflug
őstag
válasz
gainwardgs #5320 üzenetére
Köszi!
Teleszkópolajat honnan és milyet érdemes rendelni? Van valami guide, ami segít belőni, hogy melyik felhasználásra milyen kellhet?
-
motoflug
őstag
Köszi a válaszokat, végül rendeltem csavar rögzítőt és hőálló zsírt is.
Milyen előkészületek kellenek még ha sarazni fogom használni a gépet?
-
motoflug
őstag
válasz
gainwardgs #5312 üzenetére
Zsír lesz majd, mert bár adnak a kit-hez, de vízben is fogom használni, így tele akarom küldeni zsírral rendesen.
Ezt loctite 243-at csak online lehet rendelni? Nem kapható valami üzletben?
Illetve, van otthon egy ilyenem, a rugalmassága miatt talán lecserélheti, de nem vagyok biztos, szerinted? [link]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Sok RC építő videőban látom, hogy 2 fém alaktrészt összekötő csavart bekennek Loctite 243 vagy egyéb csavarrögzítővel. Használtok ilyesmit? Ennek az elhagyása okozhat gondot?Illetve a diffibe jó lehet valamilyen univerzális zsír? Ha igen, mire figyeljek?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ha csapatásra kell autó, akkor számít a kerék/gumi átmérője? Vagy inkább a minta/szélesség a fontos?
Köszi -
motoflug
őstag
válasz
SoulReaver #5283 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem is erre irányult a kérdésem.
Amúgy nekem nem jön be a sok nemlétező autóforma, így mindenképp scale géppel fogom csapatni, néztem videókat és a wltoys/feiyue vonal kb. mindenre felborult. Tudom, hogy a trial alváz sem pont erre van, de lejjebb viszem a súlypontot.
Úgy néz ki ez a szabi lesz: [link] és innen egy 21t-s motor, ha jól értem, minél alacsonyabb a száma, annál gyorsabb: [link]
Valami ilyesmi ökörködés lesz a vége: [link] , egyébként meg visszarakom majd a 35t-s motort és mehet mászni.
A többi kérdésem még mindig aktuális
-
motoflug
őstag
Na közben szembejött egy akció meg kupon, így elvetettem a Wltoys vonalat. Megrendeltem az Axial copy alvázat, azzal fogok majd sarazni.
Terv: télen sárban, hóban maszatolni vele, kicsit ugratgatni, kb mint itt: [link]
Otthon van hozzá olajos teló, az belemegy, illetve alapból szétszedem és újra összerakom csapágyakkal.Kérdéseim:
- Milyen vízálló kefés motort ajánlanátok, hogy kicsit haladjon az autó? Gyári pinionja 15-t, spur 56t, utóbbit meghagyom, a pinionra nincs tippem milyenre cseréljem, ha cseréljem.
- Milyen szabit érdemes? A hobbywing 1060-at néztem, kár, hogy csak Tamiya csati van.
- Honnan vegyek bele és milyen zsírt a teljes zsírzáshoz?
- Teleszkópolajból mit ajánlanátok? -
motoflug
őstag
Lehet a sima brushed verzió lenne, csak ott a 2in1 szabival van bajom, sokaknak ment gallyra, én meg ugye pont sarazni használnám majd. A vázgeometriájuk ugyanaz, ahogy néztem még ez lehet opció: [link] Itt egyből vennék bele vízálló BL szettet meg egy alap távot. Árban nem tudom olcsóbban jönnék-e ki a végén.
-
motoflug
őstag
Én is pont most keresek hóban, sárban csapatni valamit. Annyi, hogy megcsinálnám scale-re, menne rá egy keménykaszni, szebb kerekek.
Ez kb. ugyanaz a platform, mint a fent említett wltoys, teszt videókban elég jónak tűnt.
Engedjem el?
-
motoflug
őstag
válasz
gainwardgs #5231 üzenetére
Kisebb kellene a fent említett indokok miatt. Mindenképp cserés lenne a kasztni, lehet építenék is rá pl. egy kamiont, stb.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Olcsó saras csapatóautót keresek, amikre rámegy egy 1/12-es, esetleg 1/10-es scale kasztni. A Wltoys/Feiuye vonalon kívül van más ajánlott? BG.-ről rendelném valószínűleg. -
motoflug
őstag
Sziasztok! Hozzám kerül egy régóta nem használt NiMH akksi. Megnézném, hogy van-e élet benne. Balancer töltővel hogy essek neki? Van valami, amire figyeljek?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyasvalakit, aki olcsón 3d nyomtat? RC autóhoz kellene 1-2 apróság. -
motoflug
őstag
Na ez nekem a csúcs, ilyesmit akarok csinálni.
Fogok még rendleni C24-et, mert abból is szupereket ki lehet hozni, az polcra megy majd.
Melyik FB csoportokra gondolsz?
Ennek a szabályzónak a csatija jó az általad linkelt akkuhoz, ugye?
-
motoflug
őstag
Azt a fent említett videós srác mondja is egy másikban, hogy óvatosan kell összerakni. Gondolom erre gondolhatott. Kértem rá amúgy vámbiztosítást
Megrendeltem a népszerű 30A-s esc-et is, szervo marad egyelőre. Te milyen akksival használod? Én ezt néztem hozzá a bangoodos IMAX töltővel.
Szép munk amúgy a vas, hasonló részletességgel akarom megcsinálni.
-
motoflug
őstag
Meg is rendeltem a C34KN verziót, temérdek cikk és ez a videó győzött meg a legvégén: [link]. Bírom a srác stílusát, szerintem jól látja ezt az egészet. Amúgy az autó most akciós volt BG-n, plusz kuponnal nagyon jó árban lett. Az a terv, hogy lefestem szürkére, és megcsinálom rozsdásra, illetve lehet rakok bele 1-2 balesetnyomot.
A műszerfalat is kifestem, nagyon várom már, hogy megjöjjön.
A FlySky táv+vevő kezdésnek jó ugye?
-
motoflug
őstag
Először a WPL-el kipróbálni az építés, festés, mókolás részét. Upgrade szervo, esc, motor menne bele, hogy kipróbáljam milyen a bütykölés. Ezt max a szobában tákolt akadályokkal próbálnám, nem várok tőle semmit, csak hogy a bennem lakó gyermeki barkácsolást újra előhozzam.
Sokat költeni sem fogok rá, tisztában vagyok vele, hogy játék kategória, de rozsdásra festve jól fog mutatni a polcon.
Aztán, ha bejön, akkor mennék egy nagyobb (1/10), komolyabb gépre, amit kivinnék terepre is, esetleg egy közösséget meglátogatnék, hogy hogy is megy ez. Itt mit ajánlanátok belépőmodellként? Én ilyen HSP RGT, meg Reely Freemaneket olvastam FB.-n. Itthon az RGT outback megy ha jól láttam. Egyelőre szoktatom magam a gondolathoz/árakhoz.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Mindig is vonzott a scale RC világa, most úgy alakult, hogy bele is vágnék. Olcsósítva, mint polcdísz kezdem a WPL terepjárójával, a cél, hogy gyakoroljam a festést, építgetést, upgrade világát. Tudom, hogy ez játék kategória, de kicsiben arra jó lesz, hogy lássam mekkora fun, mielőtt berendelnék egy nagyobb értékű crawler-t, egyéb járgányt. Mivel szeretném látni majd működés közben, ezért a makettezés kizárva, a hosszabb távú cél egy rendes crawler járgány, amit valahol használhatok is.
Tudtok adni tippeket, milyen festéket vegyek, honnan, illetve nagyban (1/10) van-e ajánlott kezdővas?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Crawlerezik valaki itt BP közelében? Néztem a HSP RGT-t mint full kezdő. Vélemény?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom az rc világába való visszakacsintásra, nekem a drift téma jön be. Van most valami bestbuy kezdőknek?
-
motoflug
őstag
válasz
ADAM1337 #3679 üzenetére
Este kipróbálom, a gyro-t is legalább meg tudom nézni, hogy kell-e rajta állítgatni. Így télen necces ez a drift téma, nem jókor vágtam bele.
Te a TT01-re mi alapján tervezted meg a 3D modellezett kormányösszekötőt (vagy mi a neve annak) ?
TT02-re kerestem ilyesmit, de nem találtam thingsiversen, az alu meg 12 lenne, ami vicc.
-
motoflug
őstag
válasz
ADAM1337 #3675 üzenetére
Csak a LiPo-tól való parám miatt gondolkoztam el, hogy jó nekem a brushed + nimh kombó. Most egy fém dobozban tárolom, nem vagyok az ilyesfajta elōvigyázatossàghoz hozzàszokva. Mivel nincs viszonyítàsi alapom, ezért tuti jó lenne a brushed is. De lehet veszek lipo zsákot aztán megmarad.
Az alváz Sakura D4 RWD gyroval, nagyon bejön, csak a belbeccsel nyūglōdök.
Most épp ez a szett van benne, egy alap szervoval:https://hobbyking.com/en_us/trackstar-roar-approved-1-10th-stock-class-brushless-esc-and-motor-combo-13-5t.html
-
motoflug
őstag
Van egy ilyen akksim:
https://hobbyking.com/en_us/nano-tech-4200mah-2s-25c-hardcase.html
Ezt hogyan töltsem Turnigy balancer töltővel? 4,2A-n mehet vagy az sok?
@ Necro: köszi, nagyon barbár gondolatok járnak a fejemben.
BL - Brushed váltás.
-
motoflug
őstag
Valaki el tudná magyarázni, hogy pontosan hogyan kell érelmezni a T értéket egy brushed motornál?
Pl. korábban volt róla szó, hogy driftre a 17T ajánlott, de sok helyen meg 22T-s motorokkal jönnek az alap driftautók.
@ Necronom: jogos, átalakítom a rendeléseim...
-
motoflug
őstag
Valaki szokott rendelni rcmart-ról? Több terméknél egyre magasabb a szállítási díj, amit azért nem értek mert egy helyről rendelek. Ha bedobok egy free shipping-es terméket a kosárba az változtat a dolgon?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Most hétvégén megjàratnám a driftautót. Lesz Bp.-n edzés, vagy tudtok helyet ahol kipróbálhatnám?
-
motoflug
őstag
TT02-re mekkora spur és piniont ajánlanátok rallyra sport tuned motorhoz? Alu/acél kellene, de fogalmam sincs a méretekről. Sajna TT01-nél 2 óra után elnyalta a műanyagot, ezt akarnám megelőzni.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Van egy szervom, amit az autóhoz kaptam, de nem jó. Ha csípőfogóval óvatosan elfordítom a szervo kart, és utána rákötve bekapcsolom, akkor visszaugrik középre, ergo valamit érzékel. Utána viszont semmi.
Zárlatos lett,lehet vele kezdeni valamit, hagyjam a fenébe?
-
motoflug
őstag
válasz
Necronom #3600 üzenetére
Amit kineztem alvaz, ahhoz adnak egy hasznalt LiPot, de a srac honapk ota nem hasznalta, es hutoben sem tarolta. Az gaz? Egy 5000-es nimh mennyit ideig latna el egy BL szettes autot? Vagy felejtsem el ezt a kombot? Mondjuk a TT-02-ben tuti NiMh lesz, de abban brushed motor + esc lesz.
-
motoflug
őstag
Ezért veszek Melasta-t. 5000-ért nincs jobb vétel, sajna a Turnigynak felment az ára, illetve a posta ellehetetleníti. A drifthez LiPo-t kellene, mert Brushless lesz, de nagyon parázok tőle, az már rég nem jó előjel, ha valamit tűzálló táskában kell tárolni/tölteni. Tudom, hogy mindenben jobb, de a háztartásunk nincs az ilyen veszélyes cuccokhoz hozzászokva.
@ Adam: az épített rallyhoz már van TBLE02s lesz, ahhoz jó a nimh.
-
motoflug
őstag
válasz
ADAM1337 #3594 üzenetére
Ja bocsi, én a nimh akksit néztem, arra kerül állati sokba a szállítás. Kár, pedig HK-ról akartam rendelni.
Végül Melasta-t veszek Aliról, az valós kapacitású, kb. 5000 FT az 5000mah-es.
Rengeteg ilyen 5000, 6800mah nimh akksi van 2-3000 Ft.-ért, amikről tesztelés során kiderül, hogy 2000mah-esek...
Pl.: [link]
-
motoflug
őstag
válasz
ADAM1337 #3583 üzenetére
Te hol szoktál driftelni? Írtad ezt a gerilla csepeli dolgot, mivel nem jött válasz a kérdésemre, feltételezem az egy zárt közösség.
Nekem nagyon tetszik a téma, meg építgetem is a vasat, de ez a driftelés szerintem íveken autózva jó, nem az utcán a vakvilágba. Vannak Bp.-n szabadon látogatható helyszínek?
Az off-road, rally téma azért is szimpi, mert ott kb, bármelyik erdő, vagy vegyes talaj már pálya a vasnak.
Tudtok Budapesten és a közelében jó RC rally pályákat?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Lexan kasztnit hogy kell festeni? Csak megveszem a lexanfestéket és lefújom, vagy igényel még mást?
-
motoflug
őstag
Szerintetek ilyen anyagot hol lehet venni?
Elég drága ez a fajta vízálló védelem, de tetszik, hogy szellőzik, és így egyszerűen vízhatlanná lehetne tenni a belsőt.
Gondolkoztam ilyen nylon tornazsákon, de félek az nem lélegzik és felmelegedne az esc meg a motor.
-
motoflug
őstag
Pusztàn kìvàncsisàgbòl: egy RWD-s Gyro-s driftautót nehezebb irànyítani, mint egy szíjas AWD-t?
-
motoflug
őstag
Erre rákerestem, mert nem ismerem, de ez valami touring gép, nem? Én most kinti csapatósat keresek, és sajna beleszerettem a CC-01be, állat kasztnik vannak hozzá, meg az upgrade sem tűnik egy kivitelezhetetlen valaminek. Aminek külön örülök, hogy van belőle kit, szóval nekem kell megépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest