Hirdetés
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1486 üzenetére
Most latom mar, hogy a XK K100 Compatible with FUTABA S-FHSS, a T7C FASST. Gondolom ezek ben szeretik egymast.
Igen, amit te ajanlottal, az sokkal jobb. De ha jol ertem, ebbe nem megy bele a Futaba RX, hanem vennem kell egy DSM kompatibilis TX-et, ami meg vagy 10-15 ezer... Ha megis repulni akar vele valaki.
A gyermek, latva a videot, mar kozolte is, hogy ezt, (amikor siman fejjel lefele repul hatrafele) meg ezt (amikor bukfencezik) is fogja csinalni... konnyu ez, ebben a videoban 1:45-nel kez nelkul csinalja. Szoval tuti szerelgethetem, ha megveszem. (Az teny, hogy elsore ugyesebb nalam, pedig szimulatoroztam is, meg gyakoroltam is, szepen lassan.)
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest