Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
sad_Vamp
üzenetére
A config.txt dolgot nem arra értettem, hogy a másik bemenetre dugod be, hanem más van a konfig fájlban.
hdmi_drive=1 Normal DVI mode (No sound) <==
hdmi_drive=2 Normal HDMI mode (Sound will be sent if supported and enabled)
leírás [link]Talán ezért működhetet pidorával.. de lehet más oka is. Pl, ha az overscan értéke pont az, mint amennyit a tévé belenagyított - persze ilyenkor hiába teljesen képernyős, a szövegeknél látszik, hogy homályos. A lényeg, hogy elvileg megoldódott. Azért a doksiban írtak segítettem első sorban, mert nekem nincs kéznél egy samu tv-monitor sem. Egyszer munkahelyen volt hasonló kaland pécére kötött példánnyal. Az overscan hdmi problémákat meg radeon videokártyán tanultam ki

A pi nem tud hardveresen kikapcsolni. Talán létezik hozzá vagy készíthető hozzá olyan külső cumó, amivel kikapcsolható és bekapcsolható. De gyárilag nem tudja ezt. Mintha lett volna róla szó (atx pi?) nemrég itt a topicban.
Attól hogy rákötsz egy adatkábelt még nem csinál ilyet. Ha visszatápol valami a kábelen át, akkor lehet hogy áramingadozás van és az újraindulásként jelentkezik. Ha a kábelen van valami zárlat, akkor az is okozhat problémát. Nincs védelem a gpio lábakon, megsülhet zárlatkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 Fe, 1TB SSD
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann