- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Üdv..
Próbálta valaki a raspicam-et hosszabb szalagkábellel? Konkrétan méter körülire gondolok. Vettem már 62 centist, de még nem próbáltam mert változott az eredeti koncepció. Egy felpattintható kis állványa lett volna 3d nyomtatóhoz, de hirtelen ihlettől vezérelve vettem egy flexibilis mobil tartó "kart" és annak a gömbfejéhez nyomtattam tokot, amivel a kamerát szabadon lehet pozícionálni. Viszont ez a kar önmagában hosszabb mint a szalagkábel, és a karhoz rögzítve akarom vezetni, hogy ne lógjon a levegőben. Ebay-en találtam 100 illetve 150 centis kábelt is. Nem túl drága de nem akarom potyára megrendelni, ha valakinek van tapasztalata azt megköszönöm ha megosztja, illetve ha tud valaki itthon 62 centinél hosszabb kábelt, az nagyon jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest