Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Üdv..
Próbálta valaki a raspicam-et hosszabb szalagkábellel? Konkrétan méter körülire gondolok. Vettem már 62 centist, de még nem próbáltam mert változott az eredeti koncepció. Egy felpattintható kis állványa lett volna 3d nyomtatóhoz, de hirtelen ihlettől vezérelve vettem egy flexibilis mobil tartó "kart" és annak a gömbfejéhez nyomtattam tokot, amivel a kamerát szabadon lehet pozícionálni. Viszont ez a kar önmagában hosszabb mint a szalagkábel, és a karhoz rögzítve akarom vezetni, hogy ne lógjon a levegőben. Ebay-en találtam 100 illetve 150 centis kábelt is. Nem túl drága de nem akarom potyára megrendelni, ha valakinek van tapasztalata azt megköszönöm ha megosztja, illetve ha tud valaki itthon 62 centinél hosszabb kábelt, az nagyon jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest