Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfológus
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég jutottam hozzá egy ilyen kis kütyühöz, egészen pontosan egy model-B-hez. Azóta ahogy időm engedi olvasgatok a témában, bekapcsolni még nem tudtam, mivel rossz adaptert rendeltek hozzá (mini usb-t a micro helyett), bár gyanítom egy telefontöltővel is elmenne, de ez most mind1 is.
Amit kérdezni szeretnék az, hogy létezik-e hozzá teljes értékű ddr3 ram modul?
Destop periféria tesztelő alkalmatosságot szeretnék belőle fabrikálni, és most pont úgy hozta az élet, hogy RAM modulokat kellene tesztelnem. lehetséges szerintetek ilyet találni vagy még nincs ilyen és létre kéne hozni?Előre is köszi a válaszokat,
annyit még előre bocsátok hogy totál laikus vagyok arm témakörben, szal ha sértő a kérdés akkor 10^3 bocsi érte
üdv
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann