Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfológus
csendes tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Szia, azt azért tudom, hogy mi ez, mivel utánaolvasással kezdtem és csak utána kérdeztem itt, de jelenleg nem tud olyan funkciót betölteni amire szükségem lenne ezért nem is vettem eddig ilyet, ezt most mondhatni csak hozzám vágták .

Köszönöm még1x a hozzászólásokat! -
morfológus
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég jutottam hozzá egy ilyen kis kütyühöz, egészen pontosan egy model-B-hez. Azóta ahogy időm engedi olvasgatok a témában, bekapcsolni még nem tudtam, mivel rossz adaptert rendeltek hozzá (mini usb-t a micro helyett), bár gyanítom egy telefontöltővel is elmenne, de ez most mind1 is.
Amit kérdezni szeretnék az, hogy létezik-e hozzá teljes értékű ddr3 ram modul?
Destop periféria tesztelő alkalmatosságot szeretnék belőle fabrikálni, és most pont úgy hozta az élet, hogy RAM modulokat kellene tesztelnem. lehetséges szerintetek ilyet találni vagy még nincs ilyen és létre kéne hozni?Előre is köszi a válaszokat,
annyit még előre bocsátok hogy totál laikus vagyok arm témakörben, szal ha sértő a kérdés akkor 10^3 bocsi érte
üdv
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: MárkaLánc
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Eladó felújított számítógép
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann