- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
Sziasztok. Nálatok az új kiadású xbmc disztrókkal minden rendben? (13.1 alapú). Raspbmc és openelec szintúgy válogat.....smb megosztást tallózok be, amivel korábban semmi gondom nem volt, most meg minden másodikat ha elindítják. (Nincs húzva, de volt, visszavettem. Már a harmadik kártyával tesztelem.....) Táp: az egy 1,2A-es, semmi sincs ráaggatva, csak egy wifi stick.
Most töltöm a rasplex-et, mert kicsit kiakaszt, hogy elkezdtem nézni egy filmet, jöttek ismerősök, lekapcsoltam, és azóta ugyan azt a filmet nem képes elindítani, rámegyek, forgó kis karikácska, majd semmi változás.....és azóta nem folytattam a filmet, mert most elkapott az
agyérgörcsmi lehet ezzel a .......
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest