- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Visszaneztem a topikba, orommel latom, hogy megcsappantak a kezdo linuxos hozzaszolasok, ami miatt elmentem, helyette olyan szovegek vannak, aminek a felet se ertem, es ez nagyon jo dolog, jo olyan kozossegbe jarni, akik okosabbak nalad. Valoszinuleg lement az ujdonsag varazsa miatti kezdo-felhasznalo aradat, es mar inkabb a hardcore-ok maradtak. Ujra feliratkoztam a feedre.
Na, tehat, mivel a raspi komoly torrent szervernek nem mukodik, es mivel mar vegleg elhataroztam, hogy erre a feladatra a regi 63W-os atx torrentszerverem helyett osszerakok egy itx-es Atomos 28W-os gepet (ez 0-24ben havi 900ft
), igy ezen feladat alol, amiert vettem, felszabadult a raspi-m.
Gondolkoztam, hogy mire tudnam hasznalni, arra jutottam, hogy reggelente szoktam radiot hallgatni, de mind az ottani zenet, mind az idojaras es kozelekedesi informaciok ritkasagat nem birom, igy jo lenne egy sajat "radioado", amiben az en zeneim mennek a Google Play Musicbol es az idojaras es egyeb infok akkor, amikor en akarom vagy beallitom.A GooglePlayMusicnak mar utanaolvastam, megoldhatonak tunik. Adott idokozonkent is be tudom olvastatni az idojarast, de en meg csak angol szoveget olvastattam linuxszal, az a kerdes van-e olyan package, ami magyar szoveget magyarul olvas fel? Aztan ott van az iranyithatosag, infra taviranyitora de inkabb hangfelismeresre gondoltam. Mivel a hangfelismeres komoly tema, igy elsore a google megoldasa ugrott be, az nagyon jol kezeli a nyelvunket. Kerdes, hogy van-e olyan api, ami egy hangfilet kap es egy textet ad ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest