Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ///Krisz\\\
    senior tag

Ugyanazt a kérdést feltettük egy ismert és széles körben használt LLM-nek, egyikünk szóban diktálással, én írásban. A kérdés rendkívül összetett és bonyolult volt.

Ki a katolikus egyház vezetője jelenleg, vagyis 2026-ban és mióta.

Az írásban feltett kérdésre tökéletes választ kaptam, a szóban feltettre akkora ordas baromságot válaszolt, hogy a röhögéstől majdnem lenyelem a nyelvem.
    Amikor felhívtuk a figyelmét, hogy téved, átment hisztis pi***ba és visszaszúrt, hogy nem, ő nem téved, bizonyára a mi információnk a hibás.

Eszközök - HW, SBC, DAC, AMP, (elektroncső :DDD,) stb... - technikai paraméterek alapján történő összehasonlítására, kódalapok, látványtervek, illusztrációk* generálására használom. Ha normálisan, részletesen van megírva a prompt, korrekt választ kapok. Szóbeli promptolást meg sem próbálok.

*:
    Épp folyamatban van egy munkám, amihez baromi kevés illusztrációt kaptam, AI-jal viszont egész hatékonyan tudok generálni hozzá illusztrációnak használható tartalmakat.
    (helyszínelési fotók, látleletek, kamu jegyzőkönyvek, stb...)

Hát igen. Szerintem jók lesznek ezek, csak még türelemmel kell lenni és nem kell csodát várni tőlük. Most fűt-fát ígérnek a cégek, hogy robbanjon a részvényárfolyam, de a nap végén úgy is a fogyasztók döntik el, hogy mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák