Új hozzászólás Aktív témák

• thelastoth

csendes tag

Sziasztok! Vettem a PI4-hez egy más fórumokon ajánlott sandisk pendrive-ot, háttértár gyanánt, USB3-ra csatlakoztatva. Gondoltam kiváltom ezzel három Xiaomi kamera NAS mentését, ami eddig - hibátlanul - egy Zyxel NAS-ra ment, tehát, h innentől erre a sandisk-re mentsék a videókat, SAMBA share-en keresztül. A dolog működik is, a pendrive-ot a 200MB/s-re benchmarkolja az OS, egészen addig, amig a három kamera nem kezd rá menteni - onnantól gyakorlatilag, ha bármi másra akarnám használni a driveot - másolni rá például, az kb 3-4 MB/s sebességgel sikerül. Van valamilyen limitáció, amire nem figyelhettem? Ext4-re formáztam a driveot, mert azt olvastam h az NTFS erre nem a legjobb választás. Abban a pillanatban, ahogy leállítom a SAMBA szervert, visszakapom a sebességet.

Ami miatt azt gondolom, h ez nem lehet annak a hibája h a három kamera folyamatosan ment rá, az az, h eddig a NAS-on lassabb tárhelyekkel sem volt ilyen gond, simán néztem mondjuk onnan filmet - ezt innen nem tudom megtenni.

Előre is köszi minden ötletet!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés