Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Sajnos nincs jó hírem ezügyben. Nekem 3 tunerem van amiket már régebben vettem. Az Xbox-osat nem használom pont a minőségi problémák miatt. Van egy olcsó kínai Aliról: "GENIATECH MyGica T230C", de úgy látom már nem árusítják. A T230A revíziót nem ismerem. És egy régi Panasonic chipes szintén olcsó kínai Astrometa tuner aminél újra kellett forgatni a kernel driverét, hogy minden frekvencián jól működjön, ezért nem ajánlom, főleg annak nem aki még nem csinált ilyet. Szóval olcsó kategóriában én nem tudok ajánlani tunert most sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Windows 11
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann