- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Gabesz87 #45571 üzenetére
Sajnos nincs jó hírem ezügyben. Nekem 3 tunerem van amiket már régebben vettem. Az Xbox-osat nem használom pont a minőségi problémák miatt. Van egy olcsó kínai Aliról: "GENIATECH MyGica T230C", de úgy látom már nem árusítják. A T230A revíziót nem ismerem. És egy régi Panasonic chipes szintén olcsó kínai Astrometa tuner aminél újra kellett forgatni a kernel driverét, hogy minden frekvencián jól működjön, ezért nem ajánlom, főleg annak nem aki még nem csinált ilyet. Szóval olcsó kategóriában én nem tudok ajánlani tunert most sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest