Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
golya87
üzenetére
Legalább valaki őszinte. Nem jó ez semmire. Ha kiderül, hogy még szervernek sem, akkor visszaviszem a boltba.
Ha nem kell senkinek, úgyis az lesz. Regélhetnek itt nekem, hogy mekkora hiánycikk. Valójában rossz.
Wassermann: egy barátnőm vett egy hűtőt. Rossz volt. Amikor megvette, nem volt róla tudomása, hogy rossz. A bolt bolond lett volna szólni. Így történhetett, hogy megvette. Ha tisztában lett volna azzal, hogy rossz, semmiképp nem veszi meg.
Én is így voltam vele. Az Ubuntu desktop ost gyakorlatilag garantáltnak tüntetik fel. Én nem érem be kevesebbel. A felháborodásom teljesen jogos, hiszen a Raspberryn nem fut az Ubuntu.
A mai nappal a PINN már csak egyetlenegy Ubuntu kiadásra csökkentette a telepíthető 64 bites kiadásokat. Úgy látom, másoknak is van panasza!
Jelentem: másik pendrive-ot sem bootol az Ubuntu. Az előzőn boot és lba flageket adott meg a System-boot partíciónak, most viszont csak lba flaget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- i5 7500T - 2x4GB - 120GB SSD + 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3080Ti 12GB!
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann