- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
golya87 #44971 üzenetére
Legalább valaki őszinte. Nem jó ez semmire. Ha kiderül, hogy még szervernek sem, akkor visszaviszem a boltba.
Ha nem kell senkinek, úgyis az lesz. Regélhetnek itt nekem, hogy mekkora hiánycikk. Valójában rossz.
Wassermann: egy barátnőm vett egy hűtőt. Rossz volt. Amikor megvette, nem volt róla tudomása, hogy rossz. A bolt bolond lett volna szólni. Így történhetett, hogy megvette. Ha tisztában lett volna azzal, hogy rossz, semmiképp nem veszi meg.
Én is így voltam vele. Az Ubuntu desktop ost gyakorlatilag garantáltnak tüntetik fel. Én nem érem be kevesebbel. A felháborodásom teljesen jogos, hiszen a Raspberryn nem fut az Ubuntu.
A mai nappal a PINN már csak egyetlenegy Ubuntu kiadásra csökkentette a telepíthető 64 bites kiadásokat. Úgy látom, másoknak is van panasza!
Jelentem: másik pendrive-ot sem bootol az Ubuntu. Az előzőn boot és lba flageket adott meg a System-boot partíciónak, most viszont csak lba flaget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest