- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
golya87
üzenetére
Legalább valaki őszinte. Nem jó ez semmire. Ha kiderül, hogy még szervernek sem, akkor visszaviszem a boltba.
Ha nem kell senkinek, úgyis az lesz. Regélhetnek itt nekem, hogy mekkora hiánycikk. Valójában rossz.
Wassermann: egy barátnőm vett egy hűtőt. Rossz volt. Amikor megvette, nem volt róla tudomása, hogy rossz. A bolt bolond lett volna szólni. Így történhetett, hogy megvette. Ha tisztában lett volna azzal, hogy rossz, semmiképp nem veszi meg.
Én is így voltam vele. Az Ubuntu desktop ost gyakorlatilag garantáltnak tüntetik fel. Én nem érem be kevesebbel. A felháborodásom teljesen jogos, hiszen a Raspberryn nem fut az Ubuntu.
A mai nappal a PINN már csak egyetlenegy Ubuntu kiadásra csökkentette a telepíthető 64 bites kiadásokat. Úgy látom, másoknak is van panasza!
Jelentem: másik pendrive-ot sem bootol az Ubuntu. Az előzőn boot és lba flageket adott meg a System-boot partíciónak, most viszont csak lba flaget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann