- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesger82
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy RPi 4B 8GB, gyári táp (5,1V/3A), Argon ONE ház és egy HiFiBerry Digi+ Pro.
A problémám az, hogy amikor összeraktam a szettet és indítottam volna rajta egy LibreELEC-et. Elég érdekes dolgokat csinált. A beállításokat meg tudtam csinálni, bár már ott a vezeték nélküli egér hol működött hol nem és ezt késöbb is csinálta. Mivel az első induláskor már benne volt a HiFiBerry, felismerte a LibreELEC és lehetett választani, mint a hanglejátszás eszközét. Viszont újraindítás után vészmódban indult csak el.
Megpróbáltam újra telepíteni a LibreELEC-et úgy, hogy nincs rácsatlakoztatva a HiFiBerry, ment is simán. Miután végeztem a konfigurálással, kikapcsoltam és ráraktam a HiFiBerry-t. Nem kapcsolt be. Kártya le, bekapcs, szoftveresen telepít, kikapcs, kártya vissza, bekapcs ééééés megint semmi... Kártya le, a gép indul...
Gyenge lenne a gyári tápja igy, hogy egy hangkártya is rajta van?
A HiFiBerry az előző 3B+ -omon volt, ott nem volt gond, mondjuk ott nem az eredeti táp volt hozzá, hanem egy HOMESPOT kapcsolható, de az is 5V/3A-es táp volt.
Mit tanácsoltok, hogyan tudnám működésre bírni? Ha lehet egyáltalán? Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD AMD RX 6600 XT 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest