Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesger82
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy RPi 4B 8GB, gyári táp (5,1V/3A), Argon ONE ház és egy HiFiBerry Digi+ Pro.
A problémám az, hogy amikor összeraktam a szettet és indítottam volna rajta egy LibreELEC-et. Elég érdekes dolgokat csinált. A beállításokat meg tudtam csinálni, bár már ott a vezeték nélküli egér hol működött hol nem és ezt késöbb is csinálta. Mivel az első induláskor már benne volt a HiFiBerry, felismerte a LibreELEC és lehetett választani, mint a hanglejátszás eszközét. Viszont újraindítás után vészmódban indult csak el.
Megpróbáltam újra telepíteni a LibreELEC-et úgy, hogy nincs rácsatlakoztatva a HiFiBerry, ment is simán. Miután végeztem a konfigurálással, kikapcsoltam és ráraktam a HiFiBerry-t. Nem kapcsolt be. Kártya le, bekapcs, szoftveresen telepít, kikapcs, kártya vissza, bekapcs ééééés megint semmi... Kártya le, a gép indul...
Gyenge lenne a gyári tápja igy, hogy egy hangkártya is rajta van?
A HiFiBerry az előző 3B+ -omon volt, ott nem volt gond, mondjuk ott nem az eredeti táp volt hozzá, hanem egy HOMESPOT kapcsolható, de az is 5V/3A-es táp volt.
Mit tanácsoltok, hogyan tudnám működésre bírni? Ha lehet egyáltalán? Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest