- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tav-Csoves #39040 üzenetére
A lite a legbiztosabb megoldás kideríteni megy-e szerintem. SSH-hoz nem kell más csak egy kiterjesztés nélküli üres ssh nevű fájlt rátenned az SD kártyára (ha ezt nem teszed meg, akkor nem is fog menni az SSH). Utána megnézni mi az IP címe a rapsberrynek és putty-val rácsatlakozni.
64 biteset egyelőre hanyagolnám a helyedben, mert még nagyon alfa vagy még az előtti állapotban van, nem stabil, tele hibákkal. Persze ha végre sikerül beüzemelned, akkor utána tesztelheted a 64 biteset is, de szerintem először törekedj a biztosra és onnan építkezz tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Steam topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Arctic belép a házak piacára
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest