- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
dudika10 #3725 üzenetére
- internetezés, internetes filmek (flash?):
A netezés nem túl gördülékeny, mert még nincs hardveres gyorsítás a grafikus felülethez. A flash pedig nem támogatott rajta, így az ilyen videók sem mennek vele.- 4 win7-es géppel kommunikálni:
nos, ebből nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Ha a pécék által megolsztott fájlok/videók lejátszásáról van szó, akkor azt elérheti. A pi-n megosztott fájlokat is elérhetik a gépek megfelelő beállítással.- szövegszerkesztés, nyomtatás: linux alatt nincs microsoft office, helyett valamelyik ingyenes szövegszerkeszőt használhatnád. Nem tudom, hogy a komolyabbak megvannak-e raspi-re (az openoffice változatai). A nyomtatáshoz gondolom driver is kellene, itt szintén nem tudom, hogy a linuxos nyomtatódriverek (ppd fájlok) működhetnek-e a raspi rendszerén.
Összességében, azt hiszem, hogy sokkal jobban boldogulhatnál egy normál htpc-vel. Éppen nemrég láttam, hogy egészen jó core2duo procis lenovo gépeket lehet kapni használtan: például , de a raspi ára körül kapni régi p4-eseket is ha sokkal lassabb is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest