Új hozzászólás Aktív témák

• mirci18

addikt

zsolt_64,g.gergo,cigam

Köszönöm a válaszokat.
    pi4 /4GB + hivatalos tápot itthonról vegyél
    Ha torrentezni akarsz akkor kell egy külső merevlemez , ahhoz ilyen külső doboz javallott 1 TB lemez bele.
    És ha vágod a linuxot akkor nem kell 16 GB os sd kárya sem , mert egy 256mb bárilyen elfekvő kártyával meg lehet oldani hogy onnan bootoljon, és az oprendszer már a merevlemezen legyen...
    Csak azért írom mert nekem is ez a konfig van

-3000 ft-ért nem vészes a táp. Minőségi anyagokból kint sem olcsóbb.Külső merevlemez nem érdekel mert van 64 gb-os pendriveom vagy 128 gb ha kell 1-3 db film ráfér egy ilyen pendrive-ra az nekem bőven elég. A 16 gb-os memóriakártya filléres dolog így megéri beruházni rá.

Csak a 4 gB verzióban gondolkozz. ha HD filmet akarsz nézni rajta akkor kell 512 MB ramot kijelölni a videó részére.

Akkor nem kérdés mert minimum full hd filmet szeretnék rajta nézni de lenne 4 k is ha sikerül.

Nem az a kérdés, hogy a rendszer mennyit eszik, hanem, hogy a játékok után a böngészők a legerőforrásigényesebb programok. CPU és memória kapacitásból képesek minden erőforrást lefoglalni maguknak. Szóval a "netezni" pontosan mit jelent?

Ha összeszámolod mennyi fityfenét fogsz még venni hozzá, kijön egy használt laptop ára.

Alap böngészésre érdekel mivel a munkahelyemen minden erőforrás igényesebb művelet megy,
    Kb 30 e ft az alaplap,táp,doboz,hdmi kábel,stb. Szerintem ennyiért nagyon nem kapsz értelmes laptopot amit tudsz használni is.
    Plusz tegyük hozzá hogy ezt pakolgatni kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés