Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
A kép jobboldalán mi az a 3 fémes rúd? az hihetetlen nagynak tűnik, a többi alkotóelemhez képest is és életemben nem láttam még ilyet.
A Pi-n szerintem mindenképpen kell majd forgatnod a vezetékek miatt, szerintem úgy lesz jó ha hátrafelé áll a benne levő sd kártya, mert akkor a hdmit hátra ki tudod még terelni (főleg ha ilyen hajlíthatós forgathatósat veszel), az usb-k meg arra néznek amerre majd kb menni kellene nekik.
Rögzítéshez én lehet hogy fúró+gyorskötöző kombinációval állnék neki, olcsó, nem igénytelen annyira, nem lehet elrontani, és nem vezető, emellett elég jól bírja a hőt, és gyorsan átszerelhető. (ellentétben mondjuk a távtartó ragasztással, ami amellett hogy több munka kevésbé tartós, és szerintem kevésbé masszív. Megkockáztatom hogy egy jól odagyorskötözőzött változat akár nagyobb fizikai ráhatásoktól sem sérülne meg, mert masszívan odatartja). Az egy érdekesebb kérdés hogy milyen puha nem vezetőt teszel alá, ami eltartja a fémes háztól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- RTX 3080 Gamer - I5 12600KF - 240 AIO - 16GB DDR4 - 500GB SSD - 2TB HDD
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- 2Chicks GAMER-PC, RTX 5060 8GB, B760M, 14100F, 16GB DDR5, 2TB PCIe M.2 SSD, 750W 80+, WiFi
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann