- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
A kép jobboldalán mi az a 3 fémes rúd? az hihetetlen nagynak tűnik, a többi alkotóelemhez képest is és életemben nem láttam még ilyet.
A Pi-n szerintem mindenképpen kell majd forgatnod a vezetékek miatt, szerintem úgy lesz jó ha hátrafelé áll a benne levő sd kártya, mert akkor a hdmit hátra ki tudod még terelni (főleg ha ilyen hajlíthatós forgathatósat veszel), az usb-k meg arra néznek amerre majd kb menni kellene nekik.
Rögzítéshez én lehet hogy fúró+gyorskötöző kombinációval állnék neki, olcsó, nem igénytelen annyira, nem lehet elrontani, és nem vezető, emellett elég jól bírja a hőt, és gyorsan átszerelhető. (ellentétben mondjuk a távtartó ragasztással, ami amellett hogy több munka kevésbé tartós, és szerintem kevésbé masszív. Megkockáztatom hogy egy jól odagyorskötözőzött változat akár nagyobb fizikai ráhatásoktól sem sérülne meg, mert masszívan odatartja). Az egy érdekesebb kérdés hogy milyen puha nem vezetőt teszel alá, ami eltartja a fémes háztól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Trollok komolyan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest