Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Időhiány miatt nem tudtam a Raspberry-vel foglalkozni. Az utóbbi időben két ötlet jutott az eszembe, hogy az asztali számítógépet "tehermentesítsem".
Az első ötletem az, hogy az új Pi-t megrendelem és fájl és torrent szervernek beállítom. Egy WD 3 vagy 8 TB-os HDD-t kötnék rá. A második ötletem az, hogy egy a régiből (Pi 3) építek időjárás állomást, amit napenergiával üzemeltetnék WiFi-vel ellátva. Plusz ez a Pi az udvar hátsó részére szórná a WiFi-t jelerősítőként. A telep egy 30.000 mAh-s power bank lenne. Az egészet egy kis faházba építeném be úgy így talán jó lenne.
Mit kellene beszereznem az ötletek megvalósításához? Ti hülyeségnek tartjátok ezt? Én szívesen belevágnék és kipróbálnám mit tud ez a kis csoda.

Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac mini PC, több db
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann