Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Időhiány miatt nem tudtam a Raspberry-vel foglalkozni. Az utóbbi időben két ötlet jutott az eszembe, hogy az asztali számítógépet "tehermentesítsem".
Az első ötletem az, hogy az új Pi-t megrendelem és fájl és torrent szervernek beállítom. Egy WD 3 vagy 8 TB-os HDD-t kötnék rá. A második ötletem az, hogy egy a régiből (Pi 3) építek időjárás állomást, amit napenergiával üzemeltetnék WiFi-vel ellátva. Plusz ez a Pi az udvar hátsó részére szórná a WiFi-t jelerősítőként. A telep egy 30.000 mAh-s power bank lenne. Az egészet egy kis faházba építeném be úgy így talán jó lenne.
Mit kellene beszereznem az ötletek megvalósításához? Ti hülyeségnek tartjátok ezt? Én szívesen belevágnék és kipróbálnám mit tud ez a kis csoda.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- HP ProLiant DL360e G8 8xSFF 1U 2xE5-2450L (16 mag/32 szál), 144GB DDR3, iLO4, B120i, P410 1GB BBU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann