- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni hogy egy ilyen usb-s wifi jó lenne-e nékem ?
Van egy Rpi 1-esem ,abba kellene és Libreelec-et szeretnék rá rakni. A Libreelec felfogja ismerni magától vagy telepíteni kell valamit még hozzá ? ...és sebesség tekintetében mi a helyzet ? Azt tudom hogy ez a wifi sávszélesség az elég , de nem tudom hogy az Rpi-ben a buszok meg hasonlók tekintetében mi a helyzet. Szóval megfelelhet ez a célnak vagy vegyek inkább egy 8m-es LAN kábelt ? 
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- AMD Ryzen 5600X / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB DDR4 RAM / 500 GB NVME SSD
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy Rpi 1-esem ,abba kellene és Libreelec-et szeretnék rá rakni. A Libreelec felfogja ismerni magától vagy telepíteni kell valamit még hozzá ? ...és sebesség tekintetében mi a helyzet ? Azt tudom hogy ez a wifi sávszélesség az elég , de nem tudom hogy az Rpi-ben a buszok meg hasonlók tekintetében mi a helyzet. Szóval megfelelhet ez a célnak vagy vegyek inkább egy 8m-es LAN kábelt ?
wassermann