- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
fpeter84
üzenetére
Igazán egy általános fedélzeti mindenest szeretnék a lányom slk-jába a pohártartó helyére (kodi autós skinnel és obd, hogy az én életem is egyszerűbb legyen
). Wifi/BT-n lehessen rá csatlakozni, egy SSD a zenéknek, ilyesmi. Android is jó lenne, ha eléggé bele tudok mászni, de inkább linux mert azt ismerem 2x éve (Gentoo/Sabayon vonal). Neki a legfontosabb a zene, a navigáció másodlagos, megteszi a google is.a Banana pi sajnos elég gyenge és öreg is már meg amúgy is printer-servert csináltam belőle gentoo-val (a 4-es kernel óta semmi bűvészkedés nem kell az A20-as procihoz, előtte szívás volt az Allwinner). Annak idején vettem a bananahoz kijelzőt is, de a fényereje csapnivaló még szobában is ha besüt a nap.Keresgéltem a kijelzők között, és fogalmam sincs, hogy melyik az amelyik megfelelhetne. A legjobb egy amoled lenne, ha lenne. Illetve telefon kijelzők is jók lehetnének akár, de komolyabb felbontású telefonkijelző projektet sem találtam, pedig van itthon pár LG G3 és G4 meg valami Epiphone is. Ezeket lenne jó valahogy hasznosítani illetve vennék én készen is, ha tudnám, hogy nem fogok mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- I5, GTX 1050 Ti, 16GB DDR4 PC
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Eladó félkonfig - csak egy GPU kell bele!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Wifi/BT-n lehessen rá csatlakozni, egy SSD a zenéknek, ilyesmi. Android is jó lenne, ha eléggé bele tudok mászni, de inkább linux mert azt ismerem 2x éve (Gentoo/Sabayon vonal). Neki a legfontosabb a zene, a navigáció másodlagos, megteszi a google is.a Banana pi sajnos elég gyenge és öreg is már meg amúgy is printer-servert csináltam belőle gentoo-val (a 4-es kernel óta semmi bűvészkedés nem kell az A20-as procihoz, előtte szívás volt az Allwinner). Annak idején vettem a bananahoz kijelzőt is, de a fényereje csapnivaló még szobában is ha besüt a nap.
wassermann