Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Jó pár éve használok egy RPI3-at LibreElec-Kodi kombót házimoziként.
Kínából minden. Jó, működik, de pár hónapja érdekes jelenséget vettem észre.
Miközben nézem a filmet a jobb sarokban fent egy pici kis villám jel jelenik meg néha pár másodpercre.
Nem foglalkoztam vele, mert amúgy minden rendben volt.Egyik nap arra értem haza, hogy nem megy a Kodi (0-24-ben be volt kapcsolva).
Kétségbe esésemben gyorsan vettem egy másikat (feleslegesen, mert a táp volt a szar).
A táp is kínai volt 2A-es. Most vettem egy 1.2A-est.
Tegnap megint láttam a kis villámot. Mi ez? Van valahol hiba leírás?
Sőt tegnap már egy piros hőmérő jelet is láttam.Másik: Visszaolvastam, de érdemben senki nem írt arról semmit, hogy a PI Bluetooth tulajdonságát fel tudom használni a BT Fejhallgatómmal. Nem akarom a családot éjjel zavarni.
Válaszokért hálás köszönet

Üdv: Zodes
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann