- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nem szükséges hozzá hűtőborda, anélkül is tökéletesen üzemel 40-65 C fok közötti cpu hőmérsékletel. 65 fölött visszakapcsol a cpu sebesség, a hőtermelés megakadályozása végett.
De ha hidegebben szereted járatni a rendszered, akkor egy plusz ragasztós hűtőborda vagy egy 12 voltos venti alul feszelve 3-3,5 voltra mindig biztosan hidegen tartja (37-47 C között). Saját tapasztalat, hogy a hangját se hallod sose!Szóval attól függ mennyire vagy barkácsoló típus.

Ja más dolog, rendelés:
Én anno a farneltől rendeltem kb egyből miután megjelent az eszköz. 13-14 ezer forintból jött ki, Angliából szállították kb 3 nap volt, expressz upssel.
Tényleg tudom ajánlani!
Áramforrásnak egy random otthon meglévő Nokia(!!) Micro-Usb-s töltőt használtam, használok (1 A-es terhelhetőségű), és már vagy 1,5 éve folyamatosan működik, sose volt vele semmi baj. Szóval én kicsit furcsállom ezt a minél drágább és raspberryhez gyártott adaptert használjuk őrületet 😑.
Ez egy fejlesztői eszköz, nem egy gamer pc vagy mi ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- VR topik
- EA Sports WRC '23
- S23/ Android probléma
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann