Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Megjött a BT billentyűzetem!
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
wassermann