- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Megjött a BT billentyűzetem!
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest