Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Megjött a BT billentyűzetem!
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest