Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Megjött a BT billentyűzetem!
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Eladó hasznalt asztali pc:ryzen 5 5600x,nvidia4060,750w premium tap,1 terra ssd,16gb ram,b550 alapla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
wassermann