Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Megjött a BT billentyűzetem!
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Battlefield 6
- Mini PC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Alaposan még nem tudtam kipróbálni, ugyanis valami oknál kifolyólag, olyan mintha kb. fél perc használat után lecsatlakozna, megszakadna a kapcsolat. Nem tudom, ez mitől lehet, én arra gondoltam, hogy esetleg nincs feltöltve rendesen, vagy esetleg a TV zavarhat be, amin szintén van BT. Az első tapasztalatom viszont kézbevétel után az, hogy nem olcsó, gagyi, kínai műanyag, hanem egy jó fogású, kellemes tapintású, gumírozott billentyűkkel ellátott, jó nyomáspontú, háttér világításos billentyűzet, úgyhogy elsőre nagyon tetszik. Az egér mondjuk mozoghatna gyorsabban, ahogy a touchpad-et használom, bár a KODI-t nekem egyszerűbb a navigációs gombokkal használni. Persze egy hagyományos USB-s egérrel lehet, hogy más. Ha rájövök a BT szakadás miértjére, azt hiszem, szeretni fogom ezt a billentyűzetet, szóval én bátran ajánlom.
wassermann