Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi a választ, tehát RCA. Hirtelen valamiért azt hittem, hogy közvetlen a "gépre" lesz kötve szalagkábellel, ezért kérdeztem
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).Majd, ha beszerzek én is egy RasPi-t, akkor tüzetesebben utánanézek, mert csak úgy lutrira nem szeretném majd megvenni.
(Tervben van egy fedélzeti computer, vagy carcomp, kinek hogy tetszik. Érintő kijelző, GPS, wifi és persze a zene is erről menne majd
áramálletás, meg majd leágaztatva, külön kapcsolóval, hogy az indítózás ne vágja tönkre, illetve alap állapotban ne fogyasszon
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)Milyen jól is nézne ki a Fabia-ban a középkonzol... rádió, fiók ki, érintő kijelző helyére, RasPi konzol mögött szépen "elrejtve"

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)
wassermann