Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi a választ, tehát RCA. Hirtelen valamiért azt hittem, hogy közvetlen a "gépre" lesz kötve szalagkábellel, ezért kérdeztem
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).Majd, ha beszerzek én is egy RasPi-t, akkor tüzetesebben utánanézek, mert csak úgy lutrira nem szeretném majd megvenni.
(Tervben van egy fedélzeti computer, vagy carcomp, kinek hogy tetszik. Érintő kijelző, GPS, wifi és persze a zene is erről menne majd
áramálletás, meg majd leágaztatva, külön kapcsolóval, hogy az indítózás ne vágja tönkre, illetve alap állapotban ne fogyasszon
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)Milyen jól is nézne ki a Fabia-ban a középkonzol... rádió, fiók ki, érintő kijelző helyére, RasPi konzol mögött szépen "elrejtve"

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)
wassermann