- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
azbest #23031 üzenetére
Nem tudom létezik -e olyan erősítő, amiben usb hangkártya van.
Pár példa USB bemenettel (is) rendelkező erősítőre (ún. "digitális erősítő"):
- SMSL Q5 Pro
- Creative Sound Blaster X7
- NAD D 3020...Most így hirtelen csak ennyi ugrik be, de persze nyilván jóval több ilyen kütyü van.
SMSL Q5 Pro van nekem, az pl. működik egy droidos Amlogic S905 SoC-os TV boxszal USB-n összekötve, de ott van, hogy az Android "elfelejti", hogy amúgy rá van kötve USB-n egy digitális erősítő.
Raspberry Pi 2 / OSMC párossal nincs ilyen gond emlékeim szerint, szóval ez valami szoftveres hülyeség lesz a TV box esetében, de hétvégén megnézem azért újra. Én mondjuk pont hasonló célra szeretném használni a Pi 2-t, mint a kérdező - hálózati zenelejátszó lesz belőle -, viszont én valamilyen optikai/koax kimeneteket is adó Pi-kompatibilis DAC-ban (pl. Hifiberry Digi) gondolkodom inkább.
Ja igen, Spotify-t azt hiszem, meg lehet oldani Pi-re (úgy emlékszem, van Linux kliens, amit fel lehet hegeszteni Pi-n futó zenehallgatási célú Linux-disztrókra), Tidalt úgy rémlik, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest