Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Néz valaki Pi2-vel 3D iso-t? Nekem felemásan megy.
Pontosabban: rákattintok, átvált 1080/24 Hz Framepacked 3D módra, ahogy kell, megy a film, majd 5 mp múlva valamiért átvált 1080/60-ra. És ha nem nyúlok hozzá, így is marad. De amint beletekerek pl. 5 percre, visszavált 1080/24-re, és így is marad. Csak akkor hülyül meg ismét, amikor előlről játszanám, mert ott 5mp múlva megint 1080/60. De gyakran van olyan bug is, hogy a bal képet zöld színben jeleníti meg, a jobbat viszont színhelyesen. Nektek nem voltak ilyen problémák?
Libreelec és Kodi 17 a páros, film pendrive-on, táp 2A-es, próbáltam több hdmi 1m-es kábellel és megjelenítővel is, mindenhol előjön a probléma.
Tudtok ajánlani stabil verziót, iso-t?
(pc-ről powerdvd-vel minden ok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann