- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
hali. ma meghozta nekem is dhl a kis raspberry -t. egyböl ment fel a xbmc egy 2gb -tos sd kartyara majd gepet egy 40 es samu tv re kötöttem. ehhez meg hozza csaptam egy usb -t kulsö 2TB os hdd -t. igazabol viszi a 1080p filmeket igaz neha belaggol mikor valamilyen muveletet csinalok de ezt meg elneznem. viszont azt mar nem hogy csak hdmi -n kepes kinyomni az 5.1 et meg a dts -t. ezt hogy gondoltak? vagy analogon is kijön ez valahogy ? hogy? jobban ölrultem volna ahelyett a video kimenet helyett egy rca audio kimenetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest