- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sajnos itt a HA a lényeg.. Én eleve célhardvert szerettem volna egy HiMedia Q5 személyében, de sajna nem kapható. Nekem minden szempontól az lett volna ideális és csak emiatt jött szóba a RPi2 (lévén az említett médiajátszó szintjét csak 60k+ áron lehet elérni más, hasonló termékkel).
No, még olvasgatok és rágódok kicsit aztán eldöntöm, hogy valóban akarom-e én ezt a lovat...cigam: persze, akinek ez kell / szereti annak biztosan jó, ezt én nem vitatom. A gond az, hogy én nem tartozom oda. Sok PC-t építettem de már azt is meguntam. És csak médialejátszót szeretnék, és annak ez is megfelel (igaz, nem ideális több okból sem de az árak miatt csak ez jöhetne szóba). Talán fiamat érdekelné a téma mert az egyetemen hasonlókat tanulnak, és azzal együtt talán jó lenne. De még ő sem döntötte el mennyit tudna / akarna foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- www.olcsogamerpc.hu - V154 - DDR5 - Ryzen 9600X - DDR5 16GB RAM - RX 9060XT - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann