Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sajnos itt a HA a lényeg.. Én eleve célhardvert szerettem volna egy HiMedia Q5 személyében, de sajna nem kapható. Nekem minden szempontól az lett volna ideális és csak emiatt jött szóba a RPi2 (lévén az említett médiajátszó szintjét csak 60k+ áron lehet elérni más, hasonló termékkel).
No, még olvasgatok és rágódok kicsit aztán eldöntöm, hogy valóban akarom-e én ezt a lovat...cigam: persze, akinek ez kell / szereti annak biztosan jó, ezt én nem vitatom. A gond az, hogy én nem tartozom oda. Sok PC-t építettem de már azt is meguntam. És csak médialejátszót szeretnék, és annak ez is megfelel (igaz, nem ideális több okból sem de az árak miatt csak ez jöhetne szóba). Talán fiamat érdekelné a téma mert az egyetemen hasonlókat tanulnak, és azzal együtt talán jó lenne. De még ő sem döntötte el mennyit tudna / akarna foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann