Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Szia, igen, nekem is volt ilyen SIL vezérlő, ez egy buta egyszerű "szoftveres" raid, alap hw támogatással. Működik, de az újraépítése lassú, faék egyszerű.
Szerintem sem lehet átrakni, így kell +1 eszköz, amire mindent átmásolsz, létrehozod a raid-et, és visszamásolod az adatot.
Ha máshogyan sikerülne, várjuk a beszámolód. Hw raid-ek tudnak olyat, hogy berakod a hdd-t, és megadod, hogy 2-ből melyik a forrás, és azt tükrözi rá a másikra. Ami nekem volt SIL nem tudott ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 TB Seagate SSHD 100/100
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest