- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imanoob
csendes tag
Pendrive=hagyjuk.
Próbáltam nem tele szemetelni annak ellenére hogy mindenre használtuk . Ez fog változni . Ha végre beszélgetünk róla hogy merre induljak. Tudom hogy egy xeonos lap scsi 10.000-es winyo val gyorsabb lenne, de most nem kívánok kiadni 2-3000€ igy év elején kezdesnek!
A poweredge azért jött képbe mert megis szerver. 10.000.- forintért pedig elfér a rack szekrényben. Ha ehhez veszek szintúgy 30.000.- ért egy 220s+ kábelek akkor sincs sokkal többen mint egy nas. A nas nálam film tároló nem adat. Egy 5 vinyos nas pedig horror. Tehát adott a kérdés nem költők most 5000€ egy irodai gép parkra hanem az adott dolgokat kicsit felpörgetem. De merre induljak?
Azt tudom hogy az 500-as vinyo val szuper volt a Photoshop közben még vagy 5 szoftver futott de tudom hogy mint kezdő volt vagy 3 hónap mire beállítottam mindent!!! Ez nekem nem kis munka ezert gondoltam hogy mielőtt megint eltöltök fél évet azzal hogy kisérletezek megkérdezem a kollégákat most 2014-ben mi a trendi:-) tehát több a kérdés mint a válasz!
Mindjárt felvetődik egy olyan kérdés hogy egy tükör telepítés ha az egyik belassul,winyo ki be a másik és mehet tovabb a móka. De nem tudom merre induljak,nem vagyok annyira benne. Most az Asus egy raidon megy a raptorokkal. Két raptor, és a Windows teszt nem ad csak 5 pontot a winyora. Az 500 as 8 volt asszem. Most még fent sincs semmi program csak az alapok. Ha tovabb megyek és egy kalap kaka lesz na az elég idegesítő szokott lenni. Tehát biztonságos , és ág adott cuccokból csak munkára használom!! Használnám:-) a család a megmaradt alaplapból kap egy htpc-t és pofa be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Blu-ray írót?
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs