Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imanoob

csendes tag

Pendrive=hagyjuk.
    Próbáltam nem tele szemetelni annak ellenére hogy mindenre használtuk . Ez fog változni . Ha végre beszélgetünk róla hogy merre induljak. Tudom hogy egy xeonos lap scsi 10.000-es winyo val gyorsabb lenne, de most nem kívánok kiadni 2-3000€ igy év elején kezdesnek!
    A poweredge azért jött képbe mert megis szerver. 10.000.- forintért pedig elfér a rack szekrényben. Ha ehhez veszek szintúgy 30.000.- ért egy 220s+ kábelek akkor sincs sokkal többen mint egy nas. A nas nálam film tároló nem adat. Egy 5 vinyos nas pedig horror. Tehát adott a kérdés nem költők most 5000€ egy irodai gép parkra hanem az adott dolgokat kicsit felpörgetem. De merre induljak?
    Azt tudom hogy az 500-as vinyo val szuper volt a Photoshop közben még vagy 5 szoftver futott de tudom hogy mint kezdő volt vagy 3 hónap mire beállítottam mindent!!! Ez nekem nem kis munka ezert gondoltam hogy mielőtt megint eltöltök fél évet azzal hogy kisérletezek megkérdezem a kollégákat most 2014-ben mi a trendi:-) tehát több a kérdés mint a válasz!
    Mindjárt felvetődik egy olyan kérdés hogy egy tükör telepítés ha az egyik belassul,winyo ki be a másik és mehet tovabb a móka. De nem tudom merre induljak,nem vagyok annyira benne. Most az Asus egy raidon megy a raptorokkal. Két raptor, és a Windows teszt nem ad csak 5 pontot a winyora. Az 500 as 8 volt asszem. Most még fent sincs semmi program csak az alapok. Ha tovabb megyek és egy kalap kaka lesz na az elég idegesítő szokott lenni. Tehát biztonságos , és ág adott cuccokból csak munkára használom!! Használnám:-) a család a megmaradt alaplapból kap egy htpc-t és pofa be!

Új hozzászólás Aktív témák