- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Helló!
Vettem nemrég egy 64gb-os ssd-t, arra szépen felraktam egy win 7 hp 64bitet, tökéletesen megy (most már
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.
alaplapi raidet én kilőném mert ha jól tudom akkor ahhoz le kéne formázni régi meghajtóm is, plusz alaplap cserénél/hibánál buknám valószínűleg az adataim.
ezért arra gondoltam h win7ből szoftveresen tükrözném, ehhez azonban dinamikus lemezzé kell konvertálni (klónozni, visszaállítgatni nem kéne róla ghost és hasonló programokkal mivel csak adattárolásra lenne, szóval nem probléma).kérdések:
- win 7 home prem. alatt megoldható ez?
- mi történik ha pl újra kell raknom win7et? szétesik a tömb gondolom, de adatok megmaradnak és újra be kell állítani majd, ugye?
- milyen más probléma lehet még?üdv: CSoki
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.