- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Köszönöm a tanácsot. Az a baj, hogy az USB-s dologhoz fegyelem kell, és nem is valami gyors, ha 20+ GB kis file-t kell áttúrni a szinkronizáláskor.
Amikor másodszor került szervízbe a gépem, és backupolnom kellett mindent, akkor utána egy ideig USB-s meghajtón dolgoztam, és az otthoni gépem RAID tömbjére mentettem 2-3 naponta. Aztán egy hétig nem, és a hét végén az USB-s meghajtó olvashatatlan lett, a Windows megpróbálta helyreállítani - így vesztettem el legutoljára a munkámat.Vírusom még sosem volt, lehet, hogy csak szerencsés voltam eddig, de minden esetben hardware-es hiba volt az adat-gondjaim mögött. Ami fejlesztési projekt, arra van Git, és hetente egyszer csinálok egy teljes backupot minden másról (fotók, dokumentumok, letöltött cikkek...), Nekem azért kell RAID 1, hogy automatikusan legyen másolatom, hogy ha elszáll egy merevlemezem, akkor ne kelljen adatmentőt fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest