Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
Köszönöm a tanácsot. Az a baj, hogy az USB-s dologhoz fegyelem kell, és nem is valami gyors, ha 20+ GB kis file-t kell áttúrni a szinkronizáláskor.
Amikor másodszor került szervízbe a gépem, és backupolnom kellett mindent, akkor utána egy ideig USB-s meghajtón dolgoztam, és az otthoni gépem RAID tömbjére mentettem 2-3 naponta. Aztán egy hétig nem, és a hét végén az USB-s meghajtó olvashatatlan lett, a Windows megpróbálta helyreállítani - így vesztettem el legutoljára a munkámat.Vírusom még sosem volt, lehet, hogy csak szerencsés voltam eddig, de minden esetben hardware-es hiba volt az adat-gondjaim mögött. Ami fejlesztési projekt, arra van Git, és hetente egyszer csinálok egy teljes backupot minden másról (fotók, dokumentumok, letöltött cikkek...), Nekem azért kell RAID 1, hogy automatikusan legyen másolatom, hogy ha elszáll egy merevlemezem, akkor ne kelljen adatmentőt fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest