Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Már látok mindent amit csak szerettem volna, már csak a gyenge szektor gondjaim vannak.
Azokat meg egy low level formattal már egy másik hdd esetében sikerrel gyógyítottam. Igaz nem gyógyítás, hanem olyankor azokat valahogy kizárja a partíciós táblából, viszont a hd sentinel nem jelzi többé, és a saját progija is tökéletesnek mondják utána.
Csak az a kérdés, ha a raid tömböt szétszedem és leformázom a sérült vinyót, akkor vissza tudom majd állítani a tömböt, vagy akkor bukom az egészet, és olyankor egy tök másikat fog majd létrehozni, és mind a 2-ről töröl mindent, amikor ismét raid tömbösíteni szeretném a 2 hdd-t. (tükrözést használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest