- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, az a köv. gondom, hogy vettem nemrég egy uj alaplapot azért, hogy RAID-et tudjak kialakitani. Adott egy Asus Rampage Formula alaplap, két SSD Patriot Extreme Performance V2-es adattároló. Nos az lenne a gond, hogy nem sikerült RAID-et kialakitanom, RAID0-át szerettem volna, addig még sikerült, hogy telepitsem az op. rendszert, de telepités kezdetén kiirta, hogy nem talal HDD-t. Biost beállitottam, és ctrl-I
nyomtam, majd beállitotam a két SSD-t. Nem tudom mi a hiba, lehet hogy felkell még elötte telepiteni valamilyen szoftvert? Én a z SSD-re gyanakszom, hogy volt rajta valahol egy hibás szektor, azóta visszaküldtem reklamációra! Addig meg egy SSD-t használok. Simán lehetett azután telepiteni, ahogy ezt kivettem. Köszönöm elöre is a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs