Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok!
Szerettem volna a gépem (lásd adatlapomat) háttértárát bővíteni; első ötletként 2 db 500GB-os HDD RAID0-ba kötésével + 1 db 1TB-os belső rackkel (+ van egy 150GB-os WD Raptorom, de picit hangos
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte a RAID-et, félig felment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el továbbengedtem kékhalál fogadott...Mivel ha a biosban a SATA-t RAID-re állítottam, akkor a korábbi vinyóim is kékre fagytak az XP betöltésénél, letettem fenti tervemről, de úgy látszik bénán szedtem szét a RAID tömböt (utána meg már hiába próbálkoztam bármivel), mert bár az egyik 500GB-os vinyó azóta jól működik, a másik ugyanolyat 1 GB-osnak látja a rendszer, aminek van
- egy 20GB-os, nem lefoglalt (lemezkezelőben fekete hátterű);
- egy 80 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);
- és egy 830 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);Ha ez utóbbi kettőt partíciót törölni próbálom a lemezkezelőben, akkor "Váratlan hiba történt..." üzenetet kapok, a rendszer-eseménynaplóban meg csak ennyi van róla:
"Forrás: LDM
Leírás: A paraméter nem megfelelő. : 80070057"Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne megjavítani a vinyómat?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte a RAID-et, félig felment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el továbbengedtem kékhalál fogadott...