- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
3 vinyós raid0-ám van, 128k strip size-zal (ez nagyon gáz? kezdő raidesként raktam össze, ez volt a default)
hdtach progival méregettem, egy darabig nagyon nem stimmelt a dolog. 2 vinyós raid0 tökéletes volt, de a 3. vinyó berakásával nem gyorsult jelentősen a dolog.
így nézett ki 3 vinyóval.ma jöttem rá, hogy mi volt a "hiba" oka.
intel matrix storage progiban lehet állítani, hogy a "volume write-back cache" bekapcsolva legyen vagy sem. alapból ki van kapcsolva.
bekapcsolva már a következő a helyzet:
piros a 3 vinyó raid0, kék a 2 vinyó raid0
azt, hogy a burst speed mitől lett ekkora, azt nem teljesen értem, de hdtune, és everest alatt is hasonló...2 db 160as WD vinyó, meg egy 250es hitachi (ebből 90 giga elveszett, nem tudom elő lehetne-e szedni, nem is néztem, nem hiányzik)
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 2TB sata ssd eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest