- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
3ware 9500s raidvezérlővel (sima pci slotban van) vinyóról max 60 mega/seccel megy olvasás. (sima 1 db vinyó, szóval bőven gyorsabbnak kéne lennie)
mi lehet a gond?
-
WiZARD
addikt
raid5 - hw raid kérdéseim lennének, remélem van itt vki aki tud segíteni.
egy 3ware 9500s controllerre akarok raid5 tömbö(ke)t csinálni. 1.5 vagy 2 terás vinyókkal, viszont sajnos nincs pénz, arra hogy most megvegyem az összes vinyót, folyamatosan szeretném bővíteni idővel, ha lehetséges. szóval létező raid5 tömb méretét plusz vinyóval, utólag lehet növelni? vagy újra kell alkotni nulláról a tömböt (és addig vhova nyilván ki kéne menteni a cuccokat)
wd green vinyókat akarok, vajon az advanced formatos EARS széria megy ezzel a vezérlővel? vagy vezérlőnek ez tök8, csak oprendszernek kell tudnia?
-
WiZARD
addikt
no lecseréltem a 2 db 160as raptoromat 2 db 300as velociraptorra
elég baráti, és halkabb is lett
HD tach - régi raid0 vs új raid0(a 2 régi vinyó eladó, egyben 30k)
-
WiZARD
addikt
3 vinyós raid0-ám van, 128k strip size-zal (ez nagyon gáz? kezdő raidesként raktam össze, ez volt a default)
hdtach progival méregettem, egy darabig nagyon nem stimmelt a dolog. 2 vinyós raid0 tökéletes volt, de a 3. vinyó berakásával nem gyorsult jelentősen a dolog.
így nézett ki 3 vinyóval.ma jöttem rá, hogy mi volt a "hiba" oka.
intel matrix storage progiban lehet állítani, hogy a "volume write-back cache" bekapcsolva legyen vagy sem. alapból ki van kapcsolva.
bekapcsolva már a következő a helyzet:
piros a 3 vinyó raid0, kék a 2 vinyó raid0
azt, hogy a burst speed mitől lett ekkora, azt nem teljesen értem, de hdtune, és everest alatt is hasonló...2 db 160as WD vinyó, meg egy 250es hitachi (ebből 90 giga elveszett, nem tudom elő lehetne-e szedni, nem is néztem, nem hiányzik)
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari