Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Én eddig nem nagyon foglalkoztam SCSI-s rendszerekkel, ezért nem is igazán ismerem őket (tudom hogy mire való, meg hogy gyors...). Mostanság szeretnék venni egy kissebb (10GB körül) SCSI vinyót, meg egy vezérlőt hozzá és erre tenném az oprendszeremet. Azért akarok SCSI-sat, mert a 10GB körül ATA-s vinyók lassúak. A gondom az hogy rengeteg féle SCSI vezérlő van, és nem tudom, hogy milyet érdemes venni (a fenti célra), meg persze a vinyót is felismerje. Légyszi segítsetek!
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest