Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Üdv!
Ma vettem + 16GB RAM-ot a gépembe és persze mivel nem tettszett egyből a gépnek (MSI B450 Gaming Pro Carbon AC) ezért töbször újraindult a gép magától, majd a BIOS resetelte magát és végre lett kép. A Reset miatt a SATA mód is elállítódott alap AHCI-re így az SSD-ről futó Win 10 természetesen nem látta a RAID0 tömbömet. (2db WD Black RAID0-ban)Bementem hát a BIOS-ba visszaállítottam RAID módba a SATA-t, a RAID menü látja is a WD RAID tömbömet, viszont a WIN10 nem tölt be csak pörög a kerek betöltő karika. Ha visszaállítom AHCI-re betölt. De RAID módban csak teker a végtelenségig a winfos betöltés és nem tölt be. Nincs kékhalál, nem indul újra, nem fagy le... nincs semmi csak forog a karika...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest