- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiner2222
csendes tag
Sziasztok!
Igyekeztem vissza olvasni, de nem találtam hasonló problémát (és rá megoldást), úgyhogy egy kis segítséget szeretnék kérni. Kb. egy éve lett összerakva 1-1 samsung 850 és 840 evo RAID0 kötetbe win 10 pro alatt valószínűleg windows-on belül (aki összetákolta már nem emlékszik hogyan csinálta). Gyönyörűen működött mostanáig, de ma újra telepítettem a rendszert ezúttal win 10 Home-al, minden egyéb meghajtót lehúztam az alaplapról csak az NVMe SSD-volt bedugva amire a rendszer ment. Össze is állt a dolog visszadugdaltam a többi háttértárat, de a két ssd-t a RAID0 kötetből "dinamikus" "idegen" lemezként látja a lemezkezelő. Ebben az esetben vissza lehet még varázsolni a kötetet, vagy külön-külön helyre kell tenni az ssd-ket és utána a 0-ról újra összerakni a RAID-et? Nem tudom számít-e de egy MSI Gaming 7-es alaplapon van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest