Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiner2222
csendes tag
Sziasztok!
Igyekeztem vissza olvasni, de nem találtam hasonló problémát (és rá megoldást), úgyhogy egy kis segítséget szeretnék kérni. Kb. egy éve lett összerakva 1-1 samsung 850 és 840 evo RAID0 kötetbe win 10 pro alatt valószínűleg windows-on belül (aki összetákolta már nem emlékszik hogyan csinálta). Gyönyörűen működött mostanáig, de ma újra telepítettem a rendszert ezúttal win 10 Home-al, minden egyéb meghajtót lehúztam az alaplapról csak az NVMe SSD-volt bedugva amire a rendszer ment. Össze is állt a dolog visszadugdaltam a többi háttértárat, de a két ssd-t a RAID0 kötetből "dinamikus" "idegen" lemezként látja a lemezkezelő. Ebben az esetben vissza lehet még varázsolni a kötetet, vagy külön-külön helyre kell tenni az ssd-ket és utána a 0-ról újra összerakni a RAID-et? Nem tudom számít-e de egy MSI Gaming 7-es alaplapon van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest