Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezzel még egyet is érthetnék, ha a legutolsó "tolást" nem 2017-ben láttam volna (AMD szponzorálta cirka 3 napig a quakeconra, előtte-utána nulla) és ha egyáltalán létezne még az a cég, amely "tolta" (Erőltette. Szándékosan írták át a QL-t, hogy szarul fusson, egycsapásra megszüntették a linux és mac supportot, kilőve ezáltal nagyjából a játékosok harmadát-felét, legalábbis amennyire fel tudtam mérni akkor, belenyomtak egy loadoutot, ami sosem volt jellemző a quake vonalra, merthogy épp a lényeget öli meg. És hát az elmaradhatatlan zseniális ötletük, hogy egy beviszkizett korosodó buzi hangjára cserélték az announcert, amely az üvöltöző zöld robotnak lehet a házastársa, apja, vagy fia, legalábbis én így tippelem, hogy valamelyik, mert az agyra való hatásuk nagyon hasonlóan hat így fülesen keresztül, ahogy gajdol a marhája fátyolos hangon a dobhártyámba. És ezt a "pakkot" behazudták a így végére "QL 2.0"-nak, majd anélkül hogy akár egy füstjelet küldtek volna róla: FIZETŐSSÉ tették a játékot 1 nap alatt, lelőtték a dedikált szervereket, eltűnt minden elo és stat, fórum és örökre megszűnt a support)
De mivel zenimaxot ms. szőröstül bőröstül felvásárolta 5 kopejkáért 2020-ban élükön a kopasszal (asszem valami "tim") aki aztán lepattant a, már a sarscov2 előtt is home-officeos ukrán kiciócó csodafejlesztő csodabrigádhoz a menedzserükként szerencsét próbálva.. na így már nem tudnám egyértelműen kijelenteni eskü alatt, hogy "A quake champions jobban van 'tolva'".
Rapha is amint belépett az eu-ba és összebuherálta gépét, meg netre kötötte, első dolga jetlagtől sziporkázva az volt, hogy lökte be a QL-t és tolta. Na azt a fejet az első másfél órában, amikor még nem súgtak neki mit állítson be, hogy a játék egyáltalán értelmezhetően fusson, az volt szép... És egy quake veteránról beszélünk, mihez kezd akkor egy "újonc", vagy egy esetleg "visszatérő" forma?
De a lényeg hogy nem QC-vel kezdett, ami már eleve fel volt pakolva (Pedig azok a prók, akikkel ezelőtt évekkel még QC-t nyomta LAN-ban, kevés kivétellel cirka mind itt élnek európában) Vagy 1 hétig bírta, utána nem nagyon láttam. Most néha előveszi a QC-t és duel partnereket próbál vadászni éjjelente, de a felhozatal nulla (legalábbis nem az ő szintje, egyik sem olyan, akiket ne verne pudinggá alázva félkézzel álomittasan a nap bármely időszakában)
Az egykori orosz PRO-k meg quake3-aznak. Pl. az a klán, amiből Evil is jött, 'sten nyugosztalja (vagy tudja aki tudja, az meg lelépett gondozni a beteg nagymamáját, kb. ennyit tudni róla 2017-18 óta)
Na mindegy lépek, mert megdöglött a videokártyám ma hála a jó'stennek, úgyhogy kezdődhet a vadászat, csak épp most nem román szervertulajokra, meg tier feles übernoob lagger human-botokra és arra a 3 db. valamirevalóra, akik egyáltalán tudnak célozni, cserébe viszont a világért nem mozdulnának fél centit sem abból a sarokból 13 percig, amit 20 éve kinéztek maguknak.
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lehet még vele játszani csak esetleg többet kell várni.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ZATO_1 felvett.

-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Reszemrol passzolom.
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor nem szeretsz

-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem az a gond.
Premiummal nem keszithetsz/indithatsz szervert, azzal csak azok a mapok valnak jatszhatova, amik a standard jatekosok elott zarva vannak.
A Proval meg sajat szervert tudsz inditani, ahol (tobbek kozt azt is) meghatarozhatod, hogy standard vagy premium jog kell-e a belepeshez. Netan csak a barataid lathassak, vagy eppen csak a meghivottak, de lehet publikussa is tenni. Szoval ettol fugg, hogy kinel latszik a szerver.
Ha pro vagy, akkor 3 standard jatekost meghivhatsz egy olyan mapra is, ami csak premium. Ha 3 pro jatszik egy szerveren, akkor az mar 3x3 meghivas + a 3 pro, ami mar 12 jatekos.
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem felesleges a pro. Tegnap este az "en" szerveremen jatszottunk, zart korben, sokkal kenyelmesebb volt, mint kirugdosni az embereket. Az jatszott, akit mi akartunk

-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most direkt megneztem, 9x3 belgradi, nemet es varsoi szerot latok, plusz a tobbi, mint pl. Amszterdam, ahol nem jatszok. Eleg ez.
Gondolom probaljat kenyszeriteni az embereket a pro acc megvetelere...

-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ezekből a szlengekből sosem lehet elég naprakész az ember

-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ez a tájmolás nem egy dolognak a neve hanem az a cselekvés amit csinálsz játék közben
mint ahogy írta is előttem dinnyev1tez
állandóan mozgásban vagy folyamatosan veszed fel a pajzsokat a mega életeket fegyvereket lőszereket stb.még nem halottam én sem ezt az elnevezést azért kérdeztem rá én is, hogy mit takar ez
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
IGen, az arfolyamtol fugg. Nekem 9620FT-ba kerult.
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem sok a kulonbseg valoban, engem a sajat szerver inditasa miatt erdekelt a dolog, mert amit epp jatszani akartam, az sose volt szabad...
A menete: legyen Mastercard, Visa, vagy hasonlo kartyad, a CIB-es internetkartya megfelelo. Tolsz ra annyit, amennyi az elofizu, es a QL-ben meg megadod. Es kesz is vagy, 5 perc az egesz.
20 perc mulva egy meccs? Mehet vegulis barmi
-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
drukkolok

-
Findzs
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
felveszlek 4444ga4444 a nick nevem
aki akar vegyen fel

-
sbazsi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
no para. csak kicsit játszottam.
amennyit én játszom, arra ez pont jó volt
ha azt veszem, hogy utoljára legalább fél éve akartam játszani (mármint gépen), akkor ebbe nem halok bele.
Jó nekem a Duplo, meg egyéb játékok, csak jussak hozzá, és a gyerek ne vegye el
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
jesszus, miféle medálok vannak
... -
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem lehet csak siman beirni valamit?
Delutan/este (5 korul) ranezek, sose irtam be oda semmit, mert nem voltam clanban, lehet regisztraltatni kell a clant?! -
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van egy olyan rubrika a szemelyes adatok kozt, hogy clan tag vagy vmi ilyesmi, most nem tudom megnezni pontosan hol van, de kb. ott.

-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"a nemzetiségemet hol tudom átállítani?" tényleg hol ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
semmi. már utánnajártam.
meg ennek a névszinezésnek is.... -
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jah pörgős mint állat !!! Belejössz !
Volt egy gyönyörű találatom, ép a levegőbe volt a csóka (4x es sebzéssel ) és elkaptam a levegőbe a rail gunnal !!!
-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
HD4500 el azért el lehet bohóckodni vele

Jah a nickem JupiX 2 napja kezdtem újra. (int vga nincs másik
)
PH-s arcok mikor játszunk egyet ?
-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A legtöbb böngészőm működik már,én úgy vettem észre IE-n a leggyorsabb tehát én azon használom.
-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bingo! Tudom en, mitol doglik a legy!

-
sto1911
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hat igen, a szivas a dologban az, hogy a regi, ingyenes, community mapeket fizetosse tettek. Viszont nekem egy probat meger.
Gepigenye nem valami nagy, a laptopodban fogadjunk valami intel szutyok van, azok meg 3d-ben kb. az S3 Virge szintjen vannak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...
Delutan/este (5 korul) ranezek, sose irtam be oda semmit, mert nem voltam clanban, lehet regisztraltatni kell a clant?!
Jah pörgős mint állat !!! Belejössz !